flaxvinnerhistorie

Volvo nummer tre er vunnet

Ei kvinne fra Møre og Romsdal er årets tredje vinner i BilFlax. 

STORPREMIE: Det er virkelig en grom bil som er årets BilFlax-premie.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:6. juni 2019Endret:2. januar 2023

Volvo er latin for "jeg ruller" - og det må man kunne si stemmer. Onsdag 5. juni ble den tredje Volvo XC90 T8 Plug-In Hybrid skrapt fram - klar for å rulle på norsk asfalt.

Vinneren er ei kvinne fra Møre og Romsdal. Hun var svært glad for å få den bekreftende telefonen fra Hamar, selv om hun hadde sett med sine egne øyne de tre Volvo-symbolene på loddet og fått premiebekreftelse da hun hevet loddet hos kommisjonær.

- Men det er vanskelig å tro på det, så takk for å få en muntlig beskjed, sa den glade damen. Hun ønsker å være anonym.

Vinnerloddet kjøpte hun hos Obs Stormoa i Ålesund.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler