Zachariassen kåret til banens beste

Under søndagens hovedkamp mellom Vålerenga og Rosenborg, var det Kristoffer Zachariassen som ble kåret til banens beste.

PREMIE: Rosenborgs Kristoffer Zachariassen ga premien på 10 000 kroner fra Norsk Tipping til sin tidligere klubb Nest-Sotra.
Norsk Tipping
Publisert:11. mai 2021Endret:3. januar 2023

Den første spilleren i årets sesong som fikk muligheten til å dele ut Norsk Tipping-premien på 10 000 kroner til sin lokale breddeklubb ble Kristoffer Zachariassen på Rosenborg.

På telefon dagen derpå er Zachariassen tilbake i Trondheim og er fornøyd med at klubben som han slo igjennom i, Nest-Sotra, får penger i kassen for hans innsats. 

– Jeg hadde jo fem år i klubben og det var der jeg på en måte fikk gjennombruddet mitt, sier han. 

10.000 kr går til breddeklubben utenfor Bergen og Zachariassen håper at pengene kommer godt med. 

– Jeg håper at pengene blir brukt på best mulig måte og at Nest-Sotra kan få frem enda flere talenter i framtiden. 

Steinar Elverum i Nest-Sotra er veldig fornøyd med å få penger inn i kassen. 

– Det er helt suverent for oss å få slike gaver i fanget fra en gammel helt i Nest-Sotra. Pengene kommer godt med til utstyr og utvikling av individuelle ferdigheter. Dette gir oss muligheten til å utvikle enda flere stjerner i framtiden. 

Allerede på onsdag er det første halvdel av andre runde og på torsdag er det ny hovedkamp, denne gangen på Lerkendal. Viking tar turen fra Stavanger og kanskje blir det nye kroner i kassen til Nest-Sotra. 

Rosenborg - Viking ser du torsdag kl. 20:00 på Eurosport Norge.

Relaterte artikler