Endre eller legg til et betalingskort

Du må være logget inn for å endre betalingskort. Det er kun mulig å ha ett betalingskort registrert om gangen. Eksisterende kort vil derfor bli erstattet. Merk at endring av betalingskort ikke oppdaterer ditt registrerte kontonummer for utbetaling av premier, dette må du endre manuelt inne på Mine opplysninger.

App/nettbrett: 

Trykk på "Profil" og velg tannhjulet øverst til høyre. Velg "Betaling og premier" og deretter "Betalingskort".

Nettleser på PC:

Trykk på "Profil" øverst på siden. Velg "Mine opplysninger" og trykk på redigeringsknappen i feltet Betalingskort. Når kortnummer og utløpsdato er utfylt klikker du på Lagre kort. 

Nettleser på Mobil:

Trykk på "Profil" i menyen nederst på siden. Velg "Mine opplysninger" og trykk på redigeringsknappen i feltet Betalingskort. Når kortnummer og utløpsdato er utfylt klikker du på Lagre kort. 

OBS: det er ikke mulig å registrere kredittkort.


For å verifisere ditt betalingskort, blir du videresendt til identifisering med Bank-ID. Følg anvisningene som kommer opp. Når dette er gjennomført vil du få en bekreftelse på at betalingskortet ditt er registrert, du kan da overføre penger og betale for spill direkte fra betalingskortet.


Problemer med Bank ID?

For informasjon om overføring av penger, klikk her.
 

Endre ditt betalingskort

Gå til overføring av penger

Problemer med å legge til nytt kort

 

Kakadu veiledning

Ønsker du å se en steg-for-steg veiledning? Vi samarbeider med Kakadu som tilbyr enkle steg-for-steg oppskrifter for tjenester på nett. På Kakadu sin nettside finner du blant annet oppskrifter for bruk av BankID og Norsk Tippings tjenester. Du kan se oppskrifter så mange ganger som du ønsker og tjenesten er gratis. Oppskriftene kan også skrives ut, hvis du syns det er enklere å ha de i papirformat.
Her finner du veiledningen for å endre eller legge til betalingskort på PC/Mac. 
Her finner du veiledningen for å endre eller legge til betalingskort på mobil.

Chat med oss eller ring vår kundeservice