Hvordan vet jeg at jeg har vunnet og hvordan får jeg premien?

I hovedsak blir lavere premier utbetalt til din spillerkonto. Dette er en konto du har hos Norsk Tipping, du får tilgang til denne kontoen ved å logge deg inn på nettsiden, i appen eller hos en kommisjonær. 

Hvis du vil sjekke om du har vunnet, kan dette enkelt gjøres på "Mine Spill" dersom du er innlogget. Eller du kan sjekke "Profil" - "Transaksjoner" for å se om gevinst har blitt overført til bankkonto.
Innestående saldo kan overføres til ditt registrerte kontonummer eller brukes som betalingsmiddel. 

Vi har to ulike regler for håndtering av automatisk overføring av premier, basert på hvilke spill du har spilt. Hovedregelen er uansett at spillerkontoen har et tak på 10.000 kr - en gang pr. time overføres overstigende beløp til din registrerte bankkonto:

  1. For lotteri spillene, KongKasino, Flax, Bingoria, Yezz og Tipping vil premier over 10.000 kr bli overført til din bankkonto i sin helhet.
  2. For Oddsen vil man ved premier fylle opp spillerkontoen inntil 10.000 kr. Når en premie gjør at saldo på spillerkonto overstiger 10.000 kr vil det overstigende beløpet bli overført til bankkonto. Eks: vinner du 15.000 kr og har 0 kr på spillerkonto fra før, vil 5.000 kr overføres til bankkonto.

Overføring til bankkonto tar 1-3 virkedager. Ved helligdager og helg vil du derfor oppleve noe lenger tid før pengene er overført.

Du har kanskje hørt om telefonen fra Hamar? Nå sender vi også SMS! Send PREMIEVARSEL til 60000 for å motta et varsel når du vinner. Tjenesten er gratis.

For å stoppe varselet, send STOPP PREMIEVARSEL til 60000.

Aktiver premievarsel på SMS

Sjekk på din kupong om du har vunnet på Mine Spill

Se dine transaksjoner på Mine Opplysninger (nederst på siden)

Chat med oss eller ring vår kundeservice