Utbetaling av gevinst til bankkonto

Vi har to ulike regler for håndtering av automatisk overføring av premier, basert på hvilke spill du har spilt. Hovedregelen er uansett at spillerkontoen har et tak på 10.000 kr - en gang pr. time overføres overstigende beløp til din registrerte bankkonto:

  1. For lotteri spillene, KongKasino, Flax, Bingoria, Yezz og Tipping vil premier over 10.000 kr bli overført til din bankkonto i sin helhet. 
  2. For Oddsen vil man ved premier fylle opp spillerkontoen inntil 10.000 kr. Når en premie gjør at saldo på spillerkonto overstiger 10.000 kr vil det overstigende beløpet bli overført til  bankkonto. Eks: vinner du 15.000 kr og har 0 kr på spillerkonto fra før, vil 5.000 kr overføres til bankkonto.

Overføring til bankkonto tar 1-3 virkedager. Ved helligdager og helg vil du derfor oppleve noe lenger tid før pengene er overført.

Du kan også overføre premier til bankkontoen din manuelt.

Alle premier fra Norsk Tipping er skattefrie, så lenge de er tilknyttet spill. Du trenger ikke å betale skatt dersom du har kjøpt et spill hos oss og har vunnet premier på denne. Les mer om skattefri premie

 

Chat med oss eller ring vår kundeservice