nabolagetvinnerhistoriefremside

Nabolaget-millionær ville først ikke ta telefonen

Da kvinnen fra Gamle Fredrikstad fikk et anrop fra et Hamar-nummer fredag kveld, lot hun først være å svare. Da hun like etter søkte opp nummeret fikk hun seg litt av en overraskelse. Det ubesvarte anropet var nemlig fra Norsk Tippings vinnertelefon.

NABOLAGET: Fredag havnet millionpremien på en adresse i Gamle Fredrikstad.Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:21. juni 2024

Mange kvier seg nok for å ta telefonen når det ringer fra et ukjent nummer. Skulle du få et anrop fra 625 60 000 kan det likevel være en god ide å svare. Det er nemlig nummeret vi ringer alle nye spill-millionærer fra – også kjent som Telefonen fra Hamar.

Fredag kveld fikk en kvinne på 64 år fra Gamle Fredrikstad oppleve hvordan det er å få vinnertelefonen fra Hamar. Hun svarte ikke på første oppringning, men da vi slo på tråden for andre gang var hun rask på labben.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Fikk millionbeskjed i appen

 Jeg tar aldri telefonen når jeg ikke vet hvem som ringer, så jeg gikk inn på 1881 og så at det var fra Norsk Tipping, forklarer kvinnen, som ønsker å være anonym.

Dermed hadde tankene begynt å spinne, og hun gikk inn i Norsk Tipping-appen for å sjekke.

 Der fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet, men jeg forstår ikke helt beløpet, sier hun med skjelvende røst.

   Gratulerer så mye! Du har vunnet en million kroner i Nabolaget i kveld.

– Herre min gud ... Er det mulig? Jeg er helt skjelven. Jeg tror nesten ikke at det sant. Det var en veldig morsom beskjed å få, svarer den glade Nabolaget-millionæren som endelig turte å slippe jubelen løs.

– Mannen min sa det stod en million i appen, men jeg trodde ikke på det. Jeg har alltid tenkt «en gang vinner jeg kanskje mer enn femti kroner», men dette var mye mer enn jeg kunne håpet på.

Den ferske millionæren trengte litt mer tid til å tenke over hva hun skal gjøre med premien.

– Jeg må la det synke inn først. Kanskje blir det en ferie tur til vinteren i første omgang. Dette ble en av de beste kveldene jeg har opplevd, ler 64-åringen før mannen roper i bakgrunnen:

– Du får ringe til meg neste fredag!

Vinnerkupongen hadde vinneren kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Gamle Fredrikstad som kunne glede seg over premie denne kvelden. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Gamle Fredrikstad, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

  • Mann fra Sveio i Vestland – 100 000 kr.

  • Kvinne fra Jessheim i Akershus – 100 000 kr.

  • Kvinne fra Vikersund i Buskerud – 100 000 kr.

  • Kvinne fra Skien i Telemark – 100 000 kr.

  • Kvinne fra Drammen i Buskerud – 100 000 kr.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til fredag 28. juni dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler