spillevettsportfremsideoddsen

Det er så enkelt: Slik får du oversikt over spillregnskapet

Som spiller hos Norsk Tipping kan du når som helst sjekke spillregnskapet ditt og se hvor mye penger du har brukt.

SJEKK SPILLREGNSKAP: Spill ikke for mer enn du kan fortelle til venner og familie.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Norsk Tipping
Publisert:12. juli 2023Endret:14. juli 2023

Vet du hvor mye penger du bruker på is i løpet av en sommer? På kaffe i løpet av et år? Hva med spill?

Svaret er som oftest nei. Da er det godt at du hos Norsk Tipping enkelt kan bruke spillregnskapet for å få full oversikt over hvor mye du spiller.

Hvor mye spiller du for?

Et av kjennetegnene på at du har et sunt forhold til spillingen din, er at du vet hvor mye penger du bruker på spill og at det oppleves helt greit å fortelle det til andre. Dersom du for eksempel liker å spille på ulike spill og også impulsivt satser litt ekstra når det er store premier i lotto-spillene, er spillregnskapet et nyttig verktøy. 

I Norsk Tipping-appen kan du se akkurat hvor mye du har spilt for i dag, siste uke og i løpet av inneværende måned. Men du kan også velge å få tilsendt spillregnskapet ditt for hele det siste året.

Regnskapet får du på epost med en gang, og det viser hva innsatsen din har vært, hvilke premier du eventuelt har mottatt, og akkurat hvilke spill du har spilt hver måned. Vi husker som regel gevinster mye bedre enn tap, men spillregnskapet lyver ikke.

Her kan du sjekke spillregnskapet ditt

Slik spiller du trygt

Hvis du ønsker litt ekstra oversikt og kontroll over spillingen din kan du lese igjennom disse sju spillevettreglene. De kan hjelpe deg til å tenke igjennom hvilket forhold du har til pengespill.

  1. Du må være over 18 år for å spille

  2. Bestem på forhånd hvor mye du har råd til å tape

  3. Bestem på forhånd hvor mye tid du kan bruke på spill

  4. Spill ikke for mer enn du kan fortelle til familie og venner

  5. Ikke tro at du kan vinne tilbake det du har tapt

  6. Gevinst skyldes nesten alltid bare tilfeldigheter eller flaks

  7. Lån aldri penger for å spille

Usikker på om det er interessant for deg? Eller er du usikker på om du faktisk vil vite svaret?

Det er viktig å være klar over at mange gjerne «pynter» litt på sannheten både overfor seg selv og andre når det kommer til pengebruk knyttet til spill. Det er et tegn på usunn spilleatferd.

Hold derfor god oversikt over hvor mye du bruker og sjekk spillregnskapet jevnlig! Ønsker du mer informasjon om spillevett kan du lese mer her

Relaterte artikler