flax

Endelig PåskeFlax

Det er ikke bare påskekrimmen, utfallet av påskequizen eller unnarennet i hoppbakken som byr på spenning i påsken: PåskeFlax har fire morsomme spill og en toppremie på en halv million kroner ...

FIRE I ÉN: I PåskeFlax får du fire spill å kose deg med.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:26. februar 2024Endret:12. mars 2024

Kjekt å pakke med seg til fjellet, men også å ha liggende hjemme. PåskeFlax kan bidra til at man kommer i den gode påskestemningen – kanskje spesielt dersom man skulle være så heldig å vinne.

Tenk om det blir du som sikrer deg toppremien og kommer tilbake fra påskeferien med en halv million kroner ekstra på konto?

PåskeFlax som premie

At PåskeFlax er laget for å skrapes er ikke akkurat noen hemmelighet, men kanskje du får brukt loddet på andre påskeområder også?

Kanskje blir PåskeFlax den gjeveste premien i påskequizen eller i påskeskirennet på hytteturen? (Det kan tenkes at du føler på litt blandede følelser dersom vennen din vinner, så for å være på den sikre siden kan det være en ide å ha en god deleavtale på plass før skrapinga finner sted.)

Eller hva med å putte PåskeFlax i påskeegget til noen du er glad i? Godteri og spenning hånd i hånd <3

Det er heller ingenting i veien med å kjøpe PåskeFlax bare til seg selv. Vinner du ikke, fungerer loddet uansett perfekt som bokmerke til påskekrimmen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier på opptil en halv million

PåskeFlax inneholder fire forskjellige spill, så her kan man ta seg god tid med skrapinga, og gjerne spare litt på dem slik mange forsøker å gjøre med påskeegget. Har man virkelig flaks ligger det en gevinst og venter under skrapefeltene. Premiebeløpene spenner fra 100 kroner til toppremien på 500 000 kroner.

PåskeFlax kan kjøpes hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet.

God påske, og lykke til med skrapinga!

Vinnersjanse PåskeFlax: 1: 2,16

Vinnersjanse toppremie: 1: 250 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler