eurojackpot

164 Eurojackpot-millionærer så langt i år

Til sammen 164 spillere har vunnet milliongevinst i Eurojackpot så langt i 2024 – ni av dem er nordmenn. Fredag er det nye muligheter når ca. 194 millioner kroner venter i førstepremiepotten.

MANGE VINNERE: Så langt i 2024 har flere Eurojackpot-spillere, både her til lands og i de andre medlemslandene, vunnet fine premier i Eurojackpot.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:29. februar 2024

De 17 Eurojackpot-trekningene så langt i 2024 har resultert i mer enn 160 million- og milliardvinnere.

Ni av premiene har gått til nordmenn, deriblant årets eneste milliardpremie. I tillegg har ti nordmenn vunnet den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Fredag er det igjen nye muligheter i spillet med de store pottene, når ca. 194 millioner kroner venter i førstepremiepotten, ca. 21 millioner kroner i andrepremiepotten og sist men ikke minst den norske tilleggspremien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

164 millionvinnere så langt i 2024

På 17 Eurojackpot-trekninger i januar og februar har til sammen 65 spillere sikret seg en bit av andrepremiepotten, mens 95 spillere har blitt millionvinnere av tredjepremien.

Fire personer har vunnet hele eller deler av førstepremiepotten. Den største utbetalingen på 1,36 milliarder kroner gikk til en norsk kvinne i midten av januar. Så sent som forrige fredag delte en tysker og en svenske førstepremien mellom seg.

Til sammen ni nordmenn har vunnet milliongevinster i form av første-, andre- og tredjepremier i Eurojackpot på årets to første måneder. Den største premien er på 1,36 milliarder, mens den minste er på 1 084 285 kroner.

Ti nordmenn, deriblant Erik Bakken (47) fra Skien i Telemark, har vunnet 1 million kroner i den nasjonale trekningen.

Den ferskeste Eurojackpot-millionæren her til lands er en mann i 60-årene fra Røros i Trøndelag.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Årets tredje største Eurojackpot-premie

Forrige fredag var rørosingen i 60-årene en av fire spillere som hadde 5+1 rette i Eurojackpot. Mannen sikret seg dermed 7 069 280 kroner i andrepremie.

Lørdag fikk vi tak i den norske andrepremievinneren på telefon og kunne bekrefte at han hadde vunnet.

– Takk! Jeg har nesten ikke sovet i natt, sa mannen glad.

Han hadde sett de tapte anropene fra vinnernummeret 625 60 000, og dermed sjekket kupongen sin fredag kveld. Likevel turte han ikke helt å tro på at det var sant.

– Det har nok ikke gått opp for meg enda. Det har vært masse tanker i hodet, men i alt er det veldig gøy, strålte rørosingen.

Samme kveld sikret også en mann fra Bærum i Akershus seg en bit av tredjepremiepotten og vant nøyaktig 1 084 285 kroner. I tillegg ble en mann fra Bamble i Telemark den nasjonale tilleggspremievinneren av 1 million kroner.

Premien til rørosingen er den tredje største her til lands så langt i år. 12. januar vant en mann fra Østlandet 63 958 285 kroner i andrepremie, før en godt voksen kvinne fra Østlandet sikret seg norgeshistorien største premieutbetaling og første milliardpremie bare fire dager senere.

Vårens første Eurojackpot-trekning

Fredag 1. mars er det klart for vårens første Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten vil da ligge på ca. 194 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 21 millioner kroner

I tillegg kjører vi som vanlig i gang den nasjonale tilleggstrekningen der en tilfeldig norsk spiller vinner 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler