extra

Ta et avbrekk i julestria: 2 Extra-millioner i potten

16 premiemuligheter venter i kveldens Extra-trekninge - og Extra-kandidaten kan vinne opptil 2 millioner kroner.

TIRSDAG ER EXTRA-DAG: Med en rekke premiemuligheter, kan det bli et godt tilskudd til julegavekassa.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:13. desember 2019Endret:2. januar 2023

Om det er strialt rundt juleørene dine, er det kanskje godt med et avbrekk på tirsdagskvelden - når det som vanlig er klart for Extra-trekning. 

Med en rekke premiemuligheter blir det en kveld i spenningens tegn - hvis du har spilt, så klart. 

Spill Extra her før kl. 17.00 tirsdag

- Nå blir det ny bil

Forrige tirsdag var det en kar fra Sandnessjøen som ble trukket ut som Extra-kandidaten. Han hadde mulighet til å vinne 2 millioner kroner. Det gikk ikke helt til topps for nordlendingen, men han endte likevel opp med et godt tilskudd til bankkontoen: 248.785 kroner.

- Dette var en overraskelse. Nå blir det ny bil, det er helt sikkert. Det blir ikke noe fancy greier, men en bil som kan frakte meg fra a til b, sa han til Norsk Tipping etter trekningen.

Vi skal ikke lenger enn to uker bakover i tid for å finne en Extra-kandidat som sikret seg hele premiepotten på 2 millioner kroner. Da var det en Molde-kvinne som kunne slippe jubelen løs. 

- Så vilt! Jeg er altså kvinnen fra Molde som har vunnet? Det er mye penger og mange tall, utbrøt hun da vi ringte med budskapet om at 2 millioner kroner var på vei inn på konto

Hun hadde nemlig fått med seg tv-sendingen hvor det ble avslørt at Extra-kandidaten var en kvinne fra Molde som ikke tok telefonen. 

16 premiemuligheter

Har du kjennskap til bingo vil du nok se flere likhetstrekk når du spiller Extra. Det trekkes 47 tall mellom 1 og 75. Hver kupong består av to spillebrett, og hvert spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet.

Trekninga av hvem som blir ukas Extra-kandidat er det selvsagt knyttet størst spenning til. En heldig spiller får muligheten til å spille om toppremien på to millioner kroner. 

Og når du trodde spillet var over - da gjenstår det enda en premiemulighet. I Extrasjansen trekker vi mellom 1 og 25 spillere som deler 100.000 kroner.

Spill Extra her, så er det kanskje deg vi ringer!

Lykke til!

(Vinnersjanse per kupong er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler