nabolagetvinnerhistorie

"Nå blir du millionær" ringte til Thomas (29)

Da Thomas Høiaas (29) sjekket resultatene i Nabolaget, ringte "Nå blir du millionær" og fortalte han hadde vunnet én million kroner.

FORNØYDE SAMBOERE: Thomas Høiaas og samboer Katarina Gjeruldsen hadde god grunn til å smile bredt fredag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:22. juni 2018Endret:2. januar 2023

29-åringen fra Helle i Kragerø kommune hadde nemlig lagret telefonnummeret (62560000) vi i Norsk Tipping bruker  når vi ringer millionærer, som "Nå blir du millionær".

Han skvatt til da dette lyste på displayet samtidig som han sjekket resultatene.

- Herlighet. Dette er helt sykt altså! Først tenkte jeg at det var noe feil. Jeg skjønte ingenting. Men jeg så jo på resultatene at jeg hadde vunnet én million kroner, samtidig som det ringte, smiler han.

29-åringen sier han lagret nummeret til Norsk Tipping da han tidligere i år leste artikkelen "Hvis dette nummeret ringer, er det lurt å ta telefonen" på Norsk Tippings hjemmeside.

Artikkelen handlet om telefonnummeret Norsk Tipping bruker når vi ringer millionvinnere. Thomas valgte altså "Nå blir du millionær". Andre har lagret nummeret som: 

 • Ta en salto

 • Gronker på bok!

 • Kachiiiing!

 • Dån og prim, det er fra Hamar!

 • Ikke svim av nu

Fest og nedbetaling av gjeld 

Thomas Høiaas var hjemme med samboer Katarina Gjeruldsen da vi ringte.

- Jeg har vunnet én million kroner, sa han til samboeren mens vi snakket med ham på telefonen. Samboeren jublet selvsagt med ham.

- Nå blir det nok en liten fest, medgir han.

Pengene skal gå til å nedbetale gjeld. Men han legger til at det nok blir en fin ferietur i sommer også.

Spill Nabolaget og bli med i trekningene, du også!

Resten av kveldens vinnernabolag befinner seg her:

Det var ikke bare i Helle naboer kunne juble i kveld! Fem andre vinnernabolag er nemlig trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner:

 • Tarva (Sør-Trøndelag)

 • Fredrikstad (Østfold)

 • Undheim (Rogaland)

 • Myre (Nordland)

 • Mo i Rana (Nordland)

Spill Nabolaget her!

En 26-åring fra Mo i Rana var i ekstase da vi snakket med ham etter trekningen. Mannen hadde akkurat sjekket resultatene og funnet ut at han hadde vunnet 100.000 kroner.

- Jeg er helt skjelven. Først trodde jeg ikke det var sant. Men dette var moro. Jeg har ikke rukket å tenke over hva jeg vil bruke pengene til, sier mannen, som ønsker å være anonym.

En 73 år gammel kvinne fra Fredrikstad var en av de som vant 100.000 kroner.

- Det plinget i telefonen at trekningen var klar. Da gikk jeg inn og sjekket. Avstanden ble stadig mindre og mindre og plutselig sto det null. Veldig spennende å følge med på. Det var en hyggelig overraskelse å få like for St Hans, sier den glade kvinnen.

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka for en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 613 391

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 52

 • Antall millionærer i 2022: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2022: 1 000 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler