Lotto: Innlevert 5-ukers betyr ett mindre ærend før jul

Lotto: Innlevert 5-ukers betyr ett mindre ærend før jul

TIPS I JULESTRIA: Med en 5-ukers er Lotto-deltakelsen sikret hele desember, i tillegg til 1. januar.

Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Lotto: Innlevert 5-ukers betyr ett mindre ærend før jul

Lotto-trekningene tar ikke juleferie, og allerede nå er det mulig å sikre at deltakelse i disse ikke går i julestrias glemmebok. 

Adventstida bringer med seg mye kos, men det er samtidig ikke til å legge skjul på at det er maaange ting som skal ordnes og huskes før høytida for alvor setter inn. 

I desember er det for eksempel fire Lotto-trekninger:

  • Lørdag 4. desember
  • Lørdag 11. desember
  • Lørdag 18. desember - Supertrekning i Lotto med ca. 40 ekstra Lotto-millionærer
  • Lørdag 25. desember (1. juledag)

Lotto resten av 2021

Skulle en klare kunststykket å prikke inn samtlige på en av trekningene denne måneden kan vi nærmest garantere at denne julefeiringen blir «en for historiebøkene». For å ha et eller flere lodd i hatten, må en ha levert Lotto før spillefrist (lørdager kl. 18.00). 

Et enkelt grep for å sørge for at det ikke går i glemmeboka, er å spille 5-ukers Lotto. Det er svært enkelt - både hos kommisjonær - og ikke minst på nett og mobil(app). 

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00 - og her kan man levere 5-ukersNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vant 5 mill. på 5-ukers rett før jul

I fjor hadde en Oslo-kvinne gjort nettopp dette - nemlig levert en 5-ukers Lotto i begynnelsen av julemåneden. Lørdag 19. desember 2020 fikk hun Telefonen fra Hamar med beskjeden som ga julefeiringen en ekstra piff: 

- Gratulerer, du har vunnet 5 millioner kroner i Lotto!

På dette tidspunktet hadde hun allerede sjekket Lotto-resultatene på appen, noe som medførte et jubelhyl de rundt henne sent glemmer. 

- Jeg begynte å hyle umiddelbart. Jeg er i sjokk, utbrøt den glade millionæren. 

Hun kunne avsløre at det mest sannsynlig ble huskjøp. I tillegg tipper vi det kom noen ekstra fine gaver under juletreet.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00 - og her kan man levere 5-ukers

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Vinnersjansen for Supertrekning i Lotto er 1:5,5 millioner per rekke. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174
  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr