lottovinnerhistorie

Lotto-millionær på en tirsdag: - Jeg er målløs!

Kvinnen fra Hordaland tok til tårene etter å ha blitt millionvinner nummer to i 7 på rad, og hadde vanskeligheter med å finne ordene da hun fikk Telefonen fra Hamar.

MILLIONÆR NR. 2: Nina Rundsveen (t.v.) og Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping kunne tirsdag overraske vinner nr. 2 i 7 på rad.Ola A. Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:30. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Denne uka kan du bli Lotto-millionær 7 dager på rad. Fra 29. oktober til 4. november trekker vi en tilfeldig Lotto-spiller som vinner 1 million kroner. For å være med i trekningen må du sørge for å ha en gyldig Lotto-kupong i perioden.

LES OGSÅ: Slik reagerte den første vinneren i 7 på rad

Tirsdag fikk ei dame fra Hordaland Telefonen fra Hamar. Vestlendingen, som hadde levert en 5-ukerskupong, klarte ikke å holde tårene tilbake da vi fortalte at hun hadde vunnet 1 million kroner.

Målløs

-Jeg tror ikke det er sant, men det er det jo! Jeg er helt målløs, utbrøt den nybakte vinneren. 

Det er ikke rart at tirsdagens Lotto-millionær slet med å finne ordene. Det er jo ikke hver dag man blir Lotto-millionær, selv om det er slik akkurat denne uka. Med 7 på rad, trekkes det altså ut én ny Lotto-millionær hver dag. Tirsdag kveld var det altså kvinnen fra Hordaland som trakk det lengste strået.

LES OGSÅ: De skal ringe en ny Lotto-millionær hver dag hele denne uka

Plutselig forsvant forkjølelsen

Den takknemlige og glade vinneren har spilt i mange år, men har inntil i kveld bare vunnet mindre summer

- Jeg har jo vunnet 49 kroner her og der, men 1 million er helt utrolig!

Selv om den heldige ikke hadde store planer om å feire samme kveld, innrømmet hun at formen føltes litt lettere etter million-beskjeden.

- Det er nesten litt morsomt. Jeg har vært litt forkjøla i det siste, men nå syns jeg jammen hodepinen forsvant litt, ler kvinnen.

30 000 kroner ekstra til julegaver

Under direktesendingen på Norsk Tipping sine Facebook-sider fortsatte premiefesten. Blant de mange påmeldte fikk en tilfeldig spiller velge en kule blant syv kuler og muligheten til å vinne inntil 100 000 kroner. Ingveig Sæther fra Tynset hadde registrert seg på påmeldingssiden til denne konkurransen, og tirsdag kveld var det hun som fikk prøve seg på direkten i studio. 

- Nå har jeg høy puls, innrømmet kveldens utvalgte før hun valgte kule nummer 2.

- Jeg har to barnebarn, to fine jenter og jeg er født den 2. mai. 2 er rett og slett lykketallet mitt.

GLAD VINNER: Ingveig Sæther

Og med det sikret Ingveig seg 30 000 kroner. 

- Å, herlig! For en lykkens dag. Da blir det ekstra fine julegaver i år og kanskje en reise.

Følg med på Norsk Tipping sine Facebook-sider. Hver dag klokken 20.00 sender vi direkte. Under disse sendingene kan den som blir trukket ut vinne inntil 100 000 kroner. Husk at du må ha en gyldig Lotto-kupong og være registrert på påmeldingssiden lotto.no. Her får du også oversikt over konkurransereglene.

(Vinnersannsynlighet for den daglige milliontrekningen: ca. 1:16 mill per rekke. Vinnersannsynlighet for konkurransen i direktesendingen på Facebook: 1:antall deltakere)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler