extravinnerhistoriefremside

Altaværing til topps i Extra – vant 2 mill.

En mann fra Alta gikk til topps på premiestigen og vant 2 millioner kroner i Extra tirsdag kveld. Men vet mannen selv at han har blitt Extra-millionær?

UBESVART ANROP: Norsk Tipping har ikke fått kontakt med kveldens Extra-kandidat. Mannen har derfor flere ubesvarte anrop og en hyggelig nyhet i vente. Foto: Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. april 2023Endret:26. april 2023

Tirsdag var det klart for den siste Extra-trekningen i april. Trekningen resulterte i premiedryss over store deler av landet, men den aller gjeveste gikk denne gangen til Alta.

En mann fra Alta i Troms og Finnmark ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og hadde med det sikret seg 204 315 kroner i inngangspremie.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Altaværingen var ikke å få tak i før tv-trekning tirsdag og han var derfor ikke klar over verken inngangspremien sin eller at han var kveldens Extra-kandidat. Sendingen gikk likevel sin gang, der mannen mer enn tidoblet inngangspremien.

Gikk til topps og ble Extra-millionær

Før trekningen var mannen allerede sikret en inngangspremie på 204 315 kroner. På premiestigen ventet imidlertid flere høyere premiebeløp og en toppremie på 2 millioner kroner.

Med det andre, fjerde og sjette tallet på sitt Extra-spillebrett hoppet mannen opp tre hakk og til topps på premiestigen. Premien økte dermed til 2 000 000 kroner.

Telefonen fra Hamar har forsøkt å komme i kontakt med den heldige vinneren tirsdag og onsdag, uten hell. Saken oppdateres dersom vi får svar.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 40 000 spillere som kapret både små og store premier 25. april.

Første bilde

Tre spillere sikret seg premien for første bilde og kan derfor glede seg over å ha vunnet 20 440 kroner hver:

  • Kvinne fra Bø i Telemark. Kupongen ble kjøpt hos Spar Bø.

  • Kvinne fra Averøy i Møre og Romsdal. Han kjøpte kupongen på mobil.

  • Mann fra Lillehammer i Innlandet. Han kjøpte kupongen sin på internett.

Første ramme

To spillere delte premien for første ramme og sikret seg dermed 51 105 kroner hver:

  • Kvinne fra Lier i Viken. Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Trekanten i Asker.

  • Mann fra Hammerfest i Troms og Finnmark. Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Rådhusplassen i Hammerfest.

Første brett

Én vinner ble alene om å ha første brett. Her var det en kvinne fra Molde i Møre og Romsdal som kapret premien og endte opp med hele 286 185 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Extra Eidsvåg i Molde.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 22 spillere som ble trukket ut, og som dermed vinner 4545 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 2. mai.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler