flaxvinnerhistorie

Ann-Kristin vant en halv million på PåskeFlax

Det var en blid dame som leverte inn vinnerloddet på Mix Skedsmo tirsdag etter påskeaften. - Jeg pleier vanligvis ikke å ha mangel på ord, men akkurat nå er jeg ganske tom, sier en glad og rørt vinner. 

TRE LIKE: Ann-Kristin Fragaat fra Skedsmokorset skrapte frem tre like på PåskeFlax.Foto: Mirjam Christensen
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:14. april 2020Endret:2. januar 2023

Det var på påskeaften Ann-Kristin Fraagat fra Skedsmokorset skrapte frem tre like beløp på PåskeFlax-loddet hun selv hadde kjøpt.

Skrap PåskeFlax her

Trodde først det var 50 000 kroner – viste seg å være en halv million

- Vi har det som påsketradisjon i familien å kjøpe PåskeFlax istedenfor påskeegg, sier Ann-Kristin.

Det er som regel hun selv som kjøper inn PåskeFlax til familien. I tur får familiemedlemmene velge ønsket lodd, og Ann-Kristin tar det loddet som er igjen. Når påskeaften kommer skraper de loddene sammen. 

- Jeg var med mine nærmeste på påskeaften, og godt var det, for da jeg begynte å skrape mitt lodd forsto jeg ingenting. Jeg så det var noen like beløp, men det føltes uvirkelig. For meg sto det 50 000 kroner på loddet, men jeg var ikke sikker, sier hun, og forklarer videre at sønnen måtte hjelpe til med å se over.

Ann-Kristin ble deretter møtt med en enda større overraskelse. For etter å ha fått hjelp fra sønnen viste det seg at hun hadde oversett én null. 

- Da visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde faktisk vunnet en halv million kroner og ikke 50 000 kroner som jeg først trodde, sier hun lattermild.

Påskeaften endte dermed med feiring, men selv noen dager etter loddet ble skrapt har det enda ikke gått opp for vinneren. 

- Kommisjonæren har gitt meg bekreftelse på kvittering, men det føles fortsatt uvirkelig. Jeg pleier vanligvis ikke å ha mangel på ord, men akkurat nå er jeg tom, sier en glad og rørt vinner.

Vil feire med familien

Ann-Kristin har allerede tenkt ut hva hun ønsker å bruke pengene på.

- Jeg ønsker å ta med alle barna mine, barnebarn og mann til varmere strøk, sier hun.

Dagens korona-situasjon setter preg på ønsket, men vinneren påpeker at hun gleder seg stort til dagen kommer og drømmen kan realiseres.

- Jeg tror det er noe vi trenger alle sammen, sier den glade vinneren.

PåskeFlax-loddet ble kjøpt på Mix Skedsmo Senter.

Vi gratulerer!

Du kan skrape PåskeFlax på nett her 

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler