flax

Årets Flax Julekalendere på mobil er her

Flax digitale julekalendere kan skrapes luke for luke eller alle luker i en fei. Med mobilen kan du skrape hvor og når som helst.

JULESTEMNING: Nå kan du få julestemning på mobilen. Flax-julekalenderne er ute!Norsk TippingSverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Nå kan du skrape frem julestemning, på mobil, nettbrett, eller på pc. Flax digital julekalender inneholder 24 spill, et nytt spill hver dag fra 1. - 24. desember.

  • Nyhet for året er at du kan vinne en million i toppremie på den store Flax julekalenderen. 

Med Flax julekalender på mobilen kan du skrape frem store premier og julestemning hver dag, helt frem til julaften, men du kan også skrape alle lukene i en fei, som et stort Flaxlodd.

Kjøp Flax julekalender og STOR Flax julekalender her.

Flax digitale julekalender er basert på de kjente og kjære Flax julekalendere som selges hos våre kommisjonærer og er designet av Norsk Tippings illustratør og designer, Henning Kristoffersen.

Vinnersannsynlighet toppremie:
Flax julekalender 1: 500 000
Flax julekalender stor 1: 325 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler