grasrottrenervinnerhistorie

Fire Grasrottrenere vant drømmetur til Manchester

Lørdag morgen, 11. mai, lettet flyet som tok med seg fire Drømmetanken-vinnere til Manchester for tidenes drømmehelg. 

FIKK MØTE SOLSKJÆR: Alle de åtte vinnerne av Drømmetanken fikk møte Ole Gunnar Solskjær under sitt opphold i Manchester.
Forfatterbilde Norsk TippingInaTaasaasenPublisert:7. mai 2019Endret:2. januar 2023

I slutten av april la Norsk Tipping ut to ulike drømmer i Drømmetanken hvor vi søkte en vennegjeng på fire personer og fire Grasrottrenere til et drømmeopphold i Manchester. 

Ole Gunnar Solskjær er Norsk Tipping sin Grasrottrener-ambassadør og vi ønsket å sende vinnerne til balløya for å se sesongavslutningen til Manchester United på Old Trafford, samt få et møte med manageren til en av verdens største og mest populære fotballklubber.

Vi fikk inn rekordmange søkere. Blant Grasrottrenerne var det 352 som ønsket seg drømmen og hele 5898 som ønsket å ta med seg tre venner. Basert på de innsendte søknadene var det en jury som valgte ut de heldige vinnerne som fikk en telefon fra Hamar.

Inspirasjon til fire Grasrottrenere

Kriterie for de fire vinnerne i drømmen Grasrottrenere er at søkerne må ha gjennomført minst en del av Grasrottrenerkurset, tidligere C-lisens, samt være fotballtrener på et aldersbestemt lag i sin lokale fotballklubb.

Trenerne vil i tillegg til det felles opplegget få en unik mulighet til å besøke treningsanlegget til Manchetster United på Carrington. 

- De fire grasrottrenere får virkelig mulighet til å hente inspirasjon og motivasjon de kan bruke i trenerhverdagen, i tillegg til en svært spesiell opplevelse. Vennegjengen blir også garantert flere store opplevelser, sier Preben Stai i Norsk Tipping. 

Dette er de fire trenerne som reiste til Manchester for å hente inspirasjon:

  • Steinar Kolnes, Ørje IL

  • Mari Gunnuldsen, Elverum Fotball

  • Steinar Green Hansen, Ballstad UIL

  • Ingrid Beate Smådal Hide, Bergsøy IL

Forloveden sikret seieren

Vinneren av vennegjeng-opplevelsen ble Mads Elvethun fra Årnes, bosatt i Oslo. Forloveden hans, Ane Victoria Mällberg søkte Drømmetanken og ønsket å sende sin forlovede med tre kompiser til Manchester for en drømmehelg med Drømmetanken. Mads har valgt å ta med seg kompisene, som også er fra Årnes, Patrick Elvethun Hansen, Lasse Holum Hansen og Øystein Riise Pedersen på tur kommende helg. Mads hadde ingen anelse om hva det gjaldt når Norsk Tipping ringte og ble svært overrasket. - Åh herregud! Så utrolig morsomt. Nå skal jeg prøve å få til en gruppesamtale for å fortelle det til de andre gutta jeg vil ha med, sier vinneren til Norsk Tipping.  


Vinnersjanse Drømmetanken: 1:antall søkere.

 

 

Relaterte artikler