eurojackpot

August = «førstepremiemåned» i Eurojackpot så langt – skjer det igjen fredag?

Hver uke så langt i august har det blitt førstepremieutbetaling i Eurojackpot. Fredag ligger ca. 114 millioner kroner og venter på en eventuell ny alenevinner.

JUBELMÅNED: Godt over en milliard kroner har gått ut til førstepremievinnere så langt i august. Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:17. august 2023

Det skal mildt sagt godt gjøres å prikke inn 5+2 rette i Eurojackpot – og dermed rake inn førstepremie i spillet med de høye pottene.

Samtidig: Så langt i august har det skjedd tre ganger. Samtlige ganger har det vært alenevinnere. Totalt for august har det blitt utbetalt førstepremier for rett under 1,6 milliarder kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Tysk milliardær

I samtlige tilfeller er det tyske spillere som har hatt vinnerspillene. De fordeler seg slik:

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Sovende norsk millionær

Selv om mange nok drømmer om å treffe 5+2 – og dermed et skyhøyt innskudd på bankkontoen – er det greit å huske at man kan bli millionær også uten noen rette på kupongen.

Hver Eurojackpot-trekning er det nasjonal tilleggstrekning, der en spiller, et spillelag eller en andelsbank vinner 1 million kroner. Her trekkes det tilfeldig blant alle som har spilt før den aktuelle trekningen.

Tirsdag var det en kvinne fra Øvre Eiker i Viken som ble trukket ut som nasjonal millionvinner. Hun var imidlertid ikke helt «klar» da Telefonen fra Hamar nådde henne utpå kvelden. Vinneren hadde nemlig sovnet på sofaen.

– Nei, du tuller? svarte hun forvirret da Norsk Tipping serverte henne millionbeskjeden.

Da vi på ny bekreftet premien brøt den overraskede vinneren ut i en blanding av hiksting og latter.

– Jeg får ikke puste her, svarte hun.

Millionpremie hver trekning

Fredag 18. august sitter vi klare for en ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten er som tidligere nevnt på ca. 114 millioner kroner, mens andrepremien er på ca. 19 millioner kroner.

Så gjenstår det om førstepremiepotten ryker denne gangen. Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner skal uansett deles ut – det er helt sikkert.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler