Barcelona i vente for Liverpool - eller Porto

Liverpool jakter en ny Champions League-finale. Da må 2-0 ledelsen mot Porto forsvares i kveld - og deretter venter Barcelona.

RETUR: I kveld er det klart for de to siste returkampene i kvartfinalen i Champions League.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:17. april 2019Endret:2. januar 2023

Barcelona og Ajax sikret seg - på imponerende vis - plasser i semifinalene i Champions League tirsdag kveld. I dag skal det avgjøres hvem som blir deres motstandere. 

  • Barcelona møter vinneren av Porto/Liverpool

  • Ajax møter vinneren av Manchester City/Tottenham

Liverpool vant 2-0 mot Porto i det første kvartfinale-møtet på Anfield i forrige uke, og både klubb og supportere har nok så smått begynt å se på reisealternativene til Barcelona, der første kamp i semifinalen skal spilles 30. april eller 1. mai.

Men først må jobben gjøres på motsatt side av den iberiske halvøy. Det er LIverpool storfavoritt til å gjøre. De helrøde levnet ikke Porto mange mulighetene på Anfield og bør unngå å tape 0-2 eller med tre mål på Estadion da Dragao onsdag kveld.

Se Porto - Liverpool på Viasport 1 kl. 21.00 - spill på kampen her

Tottenham sto for en sjeldenhet i forrige uke - da de påførte Manchester City et tap. City er på jakt etter fire trofeer, men kan fort bli stangende mot Tottenham-muren i kveld.

Spurs vant 1-0 i London, og vil gjøre alt for å forsvare den ledelsen i Manchester. Kan det gå?

Se Manchester City - Tottenham på TV 2 Sport 1 kl. 21.00 - spill på kampen her

PS

Fra et viktig møte til det neste. City og Tottenham møtes for øvrig igjen allerede lørdag - på samme bane. Da gjelder det Premier League - hvor City jakter gull og Tottenham en topp 4-plassering.

Her finner du Premier League-tabellen

Relaterte artikler