aktueltvinnerhistorie

Bente vant 100 000 på direkten - her er alle vekkevinnerne

Vekking fra Hamar ble avsluttet med et smell lørdag - der vi ringte de siste vinnerne på direkten fra vårt studio. Se video! 

PANGAVSLUTNING: Pernille Storholm Skaret (t.v.) og Ingrid Roterud Mathisen avsluttet vekkeuka med direktesending lørdag.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:8. februar 2020Endret:2. januar 2023

- Nei, så fantastisk moro. Jeg hadde lagret nummeret deres, men ble litt redd for at det var tulleringing, sa en overveldet Bente Schildmann Haug (49) da hun fikk Telefonen fra Hamar litt over klokken 11 lørdag formiddag.

LES OGSÅ: Ingrid og Pernille har vekket over 400 000 nordmenn

Hektisk 2020 for Bente

Fredag avsluttet vi vekking fra Hamar - der over 450 000 altså hadde meldt seg på. I lørdagens direktesending på Facebook trakk vi ut tilfeldige vinnere ut fra de påmeldte. Bente Haug fra Oslo trakk det største vinnerloddet, og ble den siste vinneren av 100 000 kroner i denne omgang. 

- Utrolig moro! Det er litt som å spille Lotto; en forventer ikke å vinne, men det er moro å delta. Det tenkte jeg her også, sa hun. 

  TILBAKEBLIKK: Her er alle vinnerne fra vekking fra Hamar:    • Fredagens vinnere • Torsdagens vinnere  • Onsdagens vinnere • Tirsdagens vinnere • Mandagens vinnere    

Og det angret hun ikke på lørdag formiddag - da toppremien ble sendt hennes vei. Det ble mildt sagt lystig stemning i stua da hun informerte de rundt seg. Hun kunne dessuten fortelle at pengene kommer godt med i et travelt år. 

- Det er mye som skjer i 2020 for vår del. Vi skal bli besteforeldre, både jeg og mannen min fyller 50 år - og vi skal flytte inn i drømmeleiligheten. Da kommer 100 000 kroner veldig godt med.  

- Hvordan blir feiringen?

- I kveld skal vi åpne en god flaske vin og kose oss litt ekstra. Dette var gøy - tusen takk! sa en svært glad vinner.

- Helt sjokkert, jeg!

På direktesendingen ringte vi også to vinnere av 10 000 kroner - og også her ble det full jubel. 

- Nei, tuller du? Gud, tusen takk! Vi skal pusse opp kjøkkenet, så dette kommer godt med. Nå blir det en tur ut for å feire i kveld, sa den første 10 000-kronersvinneren, Nina Lill Larsen (54) fra Kongsvinger.

Den andre som vant 10 000 kroner, var Are Johansen (31) fra Sandvika. Han holdt på å ramle av stolen da Telefonen fra Hamar ringte. 

- Jeg er helt sjokkert, jeg - og har nesten ikke ord. Vi skal kjøpe bolig, så disse pengene blir spart. Nå blir det feiring i kveld, det passer fint siden det er lørdag, sa en glad - men litt skjelven vinner. 

I tillegg til de tre vinnerne over, ble sju personer som var påmeldt i vekking fra Hamar trukket ut som vinnere av 1 000 kroner hver:

  • Kenneth Christoffersen, Paradis

  • Marit Olsen, Moss

  • Zoya Karlsen, Bodø

  • Fredrik Salum Sødahl, Trondheim

  • Tonje Sørland Olsen, Sandefjord

  • Kristian Nygard Pettersen, Modalen

  • Monica Barø, Askim

 (Vinnersannsynligheten vekking fra Hamar: 1:antall påmeldte deltakere) 

Relaterte artikler