flaxvinnerhistorie

BilFlax : -Men, det er jo tre biler på loddet

Sjokket bli være stort og gleden ennå større når du vinner en skikkelig luksusbil. Det fikk Per Tore Johansen og kona Henny erfare.

GLADE: Per Tore Johansen og kona Henny var svært fornøyde etter å ha vunnet den femte av de åtte Volvo XC60 T8 AWD R-design som er premier i årets BilFlax.Norsk TippingPer Tore Johansen
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:28. november 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg har en bil som er 12 år gammel så dette passer bra, sier en blid Per Tore Johansen. Etter å ha vunnet en splitter ny Volvo XC60 T8 AWD i BilFlax er han og kona i gledessjokk. 

- Det her var virkelig spennende og artig. Jeg startet med å kjøpe fire BilFlax-lodd. Jeg vant da 25 kroner og kjøpte et nytt lodd,med premien. Dermed vant jeg 50 kroner. Slik fortsatte det, og vi skrapte og vant, og kjøpte stadig nye lodd. Siste runde hadde vi 75 kroner totalt i premie, og for det fikk vi 3 nye lodd og på det aller siste loddet fruen skrapte så vant vi stort. 

Kunne ikke tro det var sant

- Vi trodde det ikke, "Det er tre biler på lodddet" sa kona etter å ha skrapet frem tre like bilsymboler, men vi trodde altså ikke på at vi hadde vunnet. Etter å ha snakket med kommisjonæren og fått klarhet i vi faktisk hadde vunnet en ny Volvo XC60 T8, tok vi turen innom en lokal konditor og kjøpte bløtkake. Deretter reiste vi hjem til kaffe, kake og kos, sier  Levangermannen og humrer godt. 

Volvo-fan og SAAB-eier (!)

- Jeg har hatt både Volvo 740 og 850 tidligere i livet, så det har stort sett vært svenske biler jeg har kjørt. En kompis av oss solgte SAAB i Verdal så vi endte opp å kjøpe våre nåværende bil, en SAAB 9-5, av ham. Den har vært veldig bra, men jeg er større fan av Volvo da, sier Per Tore og gliser godt. 

Litt av en bil

- Jeg forstår at det er litt av en bil vi har vunnet, jeg er jo imponert over hvor velutstyrt den er, det er rett og slett imponerende, sier Levangermannen som sier han aldri har hatt slik flaks før. 

- Vi har jo spilt litt Lotto og VikingLotto, og en gang vant vi over 6000 kroner i Lotto, men vi har aldri vunnet så stort som vi vant i BilFlax i går, sier Per Tore Johansen fra Levanger, som den 27.11 vant den 5. BilFlax-Volvoen i 2018 av de 8 premiebilene totalt som er å vinne på fysiske BilFlax-lodd. 

Skrap BilFlax du også

 

Volvo XC60 T8 AWD R-design er en ladbar hybrid med firehjulstrekk og Volvos R-design pakke. Både en headturner og en trendsetter blant moderne kraftige familiebiler. Her har du det beste av skandi-design, sikkerhet, eleganse, komfort, luksus og kraft

Volvo XC60 T8 AWD, R-design er en SUV for opp til fem personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en  produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler.  XC60 T8 er også miljøvennlig i egenskap av å være en ladbar hybrid.

Du kan kjøre på elmotor, eller du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene 2 x elmotor og forbrenningsmotoren, eller alle tre kraftkilder samtidig og da har du i årets Flaxbil ca 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig.


BilFlax får du hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er per 28.11.2018 igjen tre biler i toppremie.

BilFlax 2018 koster 25,-

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler