flax

BilFlax: Alle bilene er fortsatt der ute

Ingen har foreløpig sikret seg en helelektrisk BMW iX xDrive40 på det fysiske BilFlax-loddet. Det betyr at alle åtte vinnerbilene fortsatt befinner seg der ute ...

BILEN MED STOR B: Tenk på starte sommeren i en helt ny BMW iX xDrive 40.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. juni 2022Endret:3. januar 2023

Vi venter altså fortsatt i spenning på hvem som blir den første til å skrape frem tre BMW-symboler på det fysiske BilFlax-loddet.

Tar vi et tilbakeblikk på fjoråret ser vi at den første vinnerbilen på fysisk BilFlax gikk allerede 14. mai. Den gang var det Malin Ramberg fra Trondheim som startet 20-årsdagen med å skrape seg frem til en splitter ny BMW. Det var faren til Malin som tradisjonen tro sørget for at det fulgte med åtte BilFlax-lodd i bursdagsgaven. På det siste loddet ble det «full pott».

– Nå blir nok mamma glad for at hun slipper å låne meg hennes (bil red.adm.) hele tiden, svarte Ramberg den gangen. 

Fire digitale BilFlax-vinnere

At det ser ut til å gå litt tregere på vinnerfronten for det fysiske loddet i år er i grunnen bare positive nyheter for dem som planlegger å unne seg litt BilFlax-skraping i tiden fremover. Det betyr at alle åtte vinnerbilene fortsatt befinner seg der ute mellom bakker og berg, og hav og land. 

Nå har det seg likevel slik at det faktisk har gått hele fire biler til vinnere på det digitale BilFlax-loddet som finnes på Norsk Tippings nettsider og app. Den siste var en kvinne i 20-åra fra Hadeland. Hun hadde før seieren allerede vært inne på tanken om å skaffe seg en ny bil.

- Bilen kommer absolutt godt med. Vi har vært og sett på ny bil og har faktisk sett på denne typen. Jeg er ikke så spesielt bilinteressert, det er det samboeren min som er. Men jeg har lest litt om bilen og sett bilder av den etter jeg vant, og bilen ser veldig fin ut, fortalte kvinnen, som ironisk nok satt i sin gamle bil da hun skrapte seg frem til tre BMW-symboler på mobilen.

Nederst i artikkelen kan du lese mer om forskjellen mellom fysisk og digital BilFlax.

Kjenner du nybillukten?

Visste du at bilene er leveringsklare? Vinner du hovedpremien i BilFlax trenger du med andre ord nesten ikke vente før du kan sette deg inn i ditt nye glis og kjøre av gårde. I tillegg kan du se frem til dette godteriet av en utstyrsliste, som også inkluderer nybillukt:  

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Proffesional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW natural interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaatomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround System

For å nevne noe ...Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hvor kjøper jeg BilFlax?

BilFlax er i salg hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider og app – da med noe mindre skrapestøv (les mer om forskjellen mellom fysiske og digitale lodd nedenfor).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler