flaxvinnerhistorie

Kvinne i 20-åra skrapte seg frem til en splitter ny BMW

En kvinne i 20-åra fra Hadeland ble den fjerde vinneren av en BMW iX xDrive40 på digital BilFlax.- Jeg tror det ikke helt har gått opp for meg ennå, sier hun.

VINNERBILEN: Dette er årets toppremie i BilFlax, en BMW iX xDrive40.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:5. juni 2022Endret:29. april 2024

Kvinnen vant en helelektrisk BMW iX xDrive40 - og dermed den fjerde vinneren på digital BilFlax siden vi fikk den første 19. mai. 

Les mer: Første bil på digital BilFlax er vunnet

Les mer: Kvinne i 20-åra vant BMW: - Jubla så katta og fuglen våkna

Les mer: Mann i 20-åra skrapte seg frem til ny BMW

Litt trøtt dagen derpå

Vi snakket med vinneren fra Hadeland på formiddagen etter at hun hadde skrapt frem tre like BMW-symboler. 

- Jeg satt i bilen og ventet på samboeren. Jeg kjøpte meg lodd mens jeg ventet og trodde nesten ikke det var sant at da jeg så det var tre BMW-symboler, forteller kvinnen, som for øvrig satt inne i bilen sin da hun skrapte vinnerloddet.

- Jubla du høyt for deg sjøl da, eller?

- Nei, jeg fikk så sjokk at jeg ble helt stille, svarer hun.

- Bilen kommer absolutt godt med. Vi har vært og sett på ny bil og har faktisk sett på denne typen. Jeg er ikke så spesielt bilinteressert, det er det samboeren min som er. Men jeg har lest litt om bilen og sett bilder av den etter jeg vant, og bilen ser veldig fin ut, sier kvinnen.

Hun og samboeren feiret den nye bilen med et bedre måltid på en restaurant. 

- Gøy å vinne en sånn bil. Det tar nok litt tid å fordøye det, sier kvinnen, som altså er i 20-åra.

Vi gratulerer! 

Klimaautomatikk og multifunksjonelle seter

Årets Flax-bil er en helelektrisk firehjulstrekker med rekkevidde på opptil 425 km. Den tar deg fra 0-100 kilometer i timen på 6,1 sekunder og er drevet av 326 hester under panseret. I tillegg byr bilen blant annet på dette:

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Profesional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW natural interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaautomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround SystemNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.BilFlax er ute nå

BilFlax er nå i salg hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider og app – da med noe mindre skrapestøv (les mer om forskjellen mellom fysiske og digitale lodd nedenfor).

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 5. juni har ingen vunnet toppremie, slik at alle biler gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:250 013. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2021: 73

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler