flaxvinnerhistorie

Mann i 20-åra skrapte seg frem til en BMW: - Helt vilt!

En mann i 20-årene fra Bergen ble den tredje vinneren av en superduper BMW på digitalt BilFlax. - En solid oppgradering fra bilen jeg har nå, sier mannen fornøyd.

VINNERBILEN: Dette er toppremien i årets BilFlax, en helelektrisk BMW iX xDrive40Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:29. mai 2022Endret:3. januar 2023

Bergenseren er fersk eier av en helelektrisk BMW iX xDrive40 - og dermed den tredje vinneren på digital BilFlax siden vi fikk den første 19. mai. Det har med andre ord vært full fres med BilFlax-vinnere de siste dagene.

Tidligere denne helgen vant en kvinne i 20-årene fra Drammen bil nummer to.

Les mer: Første bil på digital BilFlax er vunnet

Les mer: Kvinne i 20-åra vant BMW: - Jubla så katta og fuglen våkna

Litt trøtt dagen derpå

Vi snakket med mannen fra Bergen på morgenen etter han hadde skrapt seg frem til BMW'en.

- Det har ikke helt gått opp for meg ennå. Det er helt sjukt, men det er gøy, sier mannen.

Ikke så lenge før han skulle legge seg bestemte bergenseren seg for å kjøpe BilFlax-lodd på mobilen. Det endte altså med toppgevinst, og snart kan han sette seg inn i sin nye BMW iX xDrive40.

- Da jeg så jeg hadde skrapt frem tre biler, tenkte jeg at det var litt sjokkerende. Jeg hadde ikke forventet det, for å si det sånn, sier mannen, som altså er i 20-årene.

- Aldri hatt BMW

Han har bil fra før, men nå blir den byttet ut med den spreke og flunkende nye BMW’en.

- En ny bil kommer absolutt godt med. Dette er en solid oppgradering fra den bilen jeg har. En så fin bil er ikke noe jeg hadde kjøpt meg med det første, sier han.

- Er du bilinteressert?

- Ja, jeg er det. Jeg har aldri hatt BMW før, så det blir spennende. Jeg gleder meg til å kjøre den, svarer bergenseren.

Han forteller at det ble lite søvn natta etter at han vant.

- Det ble begrenset med søvn. Jeg ble sittende oppe og se video og lese om denne bilen, sier han.

Vi gratulerer! 

Klimaautomatikk og multifunksjonelle seter

Årets Flax-bil er en helelektrisk firehjulstrekker med rekkevidde på opptil 425 km. Den tar deg fra 0-100 kilometer i timen på 6,1 sekunder og er drevet av 326 hester under panseret. I tillegg byr bilen blant annet på dette:

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Profesional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW natural interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaautomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround SystemNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.BilFlax er ute nå

BilFlax er nå i salg hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider og app – da med noe mindre skrapestøv (les mer om forskjellen mellom fysiske og digitale lodd nedenfor).

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 29. mai har ingen vunnet toppremie, slik at alle biler gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:250 013. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2021: 73

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler