flax

Skrap frem utstyrsspekkede BMW X5 med BilFlax

Nå kan du skrape frem firehjulsdrevne BMW X5 ladbare hybrider med BilFlax.

BILFLAX: BILFLAX: Årets BilFlax-biler er en rekke helfrekke BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID. Fikk du lyst på en?
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:7. april 2020Endret:2. januar 2023

De nye BilFlax-loddene er i salg og allerede  kan du skrape deg frem til en skinnende BMW X5 xDRIVE45e.

X5`en er en ladbar hybrid og virkelig en sporty familiebil med alt av nyeste teknologi.

Kraftmaskin med miljøprofil

BMW er et blikkfang og en tysk trendsetter blant moderne kraftige og miljøvennlige familiebiler. Her får du sikkerhet, design, motorkraft, og luksus i samme pakke. 

Det er en firehjulsdrevet toppustyrt plug-in hybrid med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør som bare BMW kan. 

Skrap BilFlax her

Velutstyrt 

BMW X5 xDRIVE45e plug-in hybrid har både M-sport bremser, M-sport automatgir. Den har også et vell av utstyr. Herunder BMWs M-sportspakke, Innovation-pakke, Travel-pakke og den har også e-drive M-sport edition utstyr. 

Ble du sugen på ny bil? Er du riktig heldig kan du vinne en av våre mange biler her. 

Skrap BilFlax her
 

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. 

  • Det er pr 07.05.2020 åtte biler i toppremie på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak

BilFlax 2020 koster 25,-

Skrap BilFlax her

Vinnerbiler registreres på vinners navn inkludert IF Fri Start forsikring den første måneden, deretter velger  vinneren forsikringsselskap selv basert på sine kontakter. Leveres med originale vinterhjul med eller uten pigg. 

Vinnersannsynlighet BilFlax er : 1: 312 525

 

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

 

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler