flaxvinnerhistorie

BilFlax: Veronica skrapte fram ny bil – trodde hjertet skulle stoppe

Årets andre digitale BilFlax-vinner ble Veronica Heggelund Vrålstad fra Slependen i Viken. Hun var ikke på jakt etter ny bil, men har forelsket seg helt i sin splitter nye Volvo XC40.

FØRSTE KJØRETUR: Veronica Heggelund Vrålstad og hennes nye bil, en Volvo XC40 på deres første kjøretur i vinnerbilen.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:12. juli 2023Endret:17. juli 2023

Først ut til å skrape frem toppremien på digital BilFlax i år, ble Volvo-entusiasten Kristian Skoge (38), bedre kjent som «Volvo-Kristian». Bare noen dager senere, kunne en dame fra Slependen slippe jubelen løs. Veronica Heggelund Vrålstad ble nemlig årets andre vinner av en Volvo XC40 på digital BilFlax.

Visste du forresten at det foreløpig ikke er noen som har sikret seg en ny Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate via fysiske BilFlax-lodd i butikk, kiosk eller bensinstasjon i år? Det betyr at det fortsatt befinner seg ti biler der ute.

– Jeg tror hjertet mitt stopper

En søndag i mai i år bestemte Veronica Heggelund Vrålstad seg for å kjøpe to BilFlax-lodd på mobilen sin.

– Jeg var ikke på utkikk etter bil og jeg kjøper sjelden BilFlax, forteller Vrålstad når vi snakker med henne to måneder etter at hun vant.

På det andre loddet dukket det opp tre Volvo-symboler på telefonen til Vrålstad, noe hun lenge slet med å tro var sant.

– Jeg reiste meg og gikk på kjøkkenet til mannen min, også sa jeg «nå tror jeg at hjertet mitt stopper. Jeg tror at jeg har vunnet en bil». «Hva er det du sier» svarte han, så jeg gjentok det. At jeg tror jeg har vunnet en bil.

Heller ikke mannen til Vrålstad var sikker på om han skulle tro på det hele.

– «Det må være spam» svarte han først, men så fikk han se at jeg var logget inn på appen til Norsk Tipping, forteller Vrålstad lattermild og glad.

Både Vrålstad og mannen ble stumme av sjokk og glede, men visste fortsatt ikke om de skulle tørre å tro på at de faktisk hadde vunnet en splitter ny bil.

– Jeg tok skjermbilde av både vinnerloddet og det neste bilde som kom på skjermen, der det står «Gratulerer, du har vunnet en Volvo XC40». Det sto også at Norsk Tipping skulle kontakte meg innen to dager, før alt ble borte.

Vrålstad ringte selv til Norsk Tipping for å bekrefte at det hele var sant.

Litt utpå dagen neste dag kom Telefonen fra Hamar med bekreftelsen og gratulasjoner, som fjernet all tvil. Vrålstad og familien hadde vunnet en ny Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Elsket av hele familien

Noen dager etter 17. mai i år hentet Vrålstad og familien ut deres nye bil. En bil de bare har pene ting å si om, og som de har blitt glad i hele gjengen.

– Hele familien er overveldet. Det er helt ubeskrivelig. Vi er strålende fornøyd, sier Vrålstad glad.

– Mannen min sier det er den beste bilen han har kjørt når det gjelder kjørekomfort. Den er så stillegående og tight. Det er en utrolig fin og ikke minst god bil, sier Vrålstad og legger til at de gleder seg til å komme hjem fra ferie for å kjøre mer bil.

At det er en el-bil er heller ikke noe negativt, mener Vrålstad.

– Det er en utrolig god følelse å vinne en el-bil, spesielt med dagens bensin-og dieselpriser. Sånn sett kan vi spare masse penger fremover på denne flotte gevinsten.

FØLELSEN AV NY BIL: Her er Vrålstad avbildet da hun hentet ut sin nye bil i mai i år.Foto: Privat

Deler gleden med familien og de rundt

Det er ikke bare Vrålstad og familien som gleder seg over det nye familiemedlemmet på fire hjul.

– Kolleger av oss, venner og familie skryter bilen opp i sky. Vi føler oss utrolig heldige og lurer på hvordan dette kunne skje akkurat oss, stråler hun glad.

– Du vinner en bil, fullspekket med ekstrautstyr, i tillegg får man gratis forsikring for en periode og en gratis service.

Etter at Vrålstad skrapte BilFlax-loddet der vinnerbilen dukket opp har også flere rundt henne fått øynene opp for BilFlax.

– Folk har sagt til meg at de har begynt å skrape BilFlax nå når de ser at det faktisk er mulig å vinne og at det ikke bare er fiktive biler som blir annonsert.

Den gledlige nyheten om ny bil og Vrålstads vinnerlykke har hun vært åpen om og delt med de rundt seg. Likevel har hun ikke fått noen negative tilbakemeldinger.

– Jeg har bare møtt trivelige folk hele veien, som har delt gleden vår. Også har familien hatt mye spenning og glede på grunn av gevinsten, forteller hun og legger til:

– Mange har sagt at de virkelig unner meg og familien min å vinne, og det varmer virkelig å høre det, avslutter hun blid og fornøyd.

Ti Volvoer gjenstår

Til nå har ingen skrapt frem en splitter ny Volvo XC40 på fysisk BilFlax. Det betyr at det fortsatt er ti vinnerbiler igjen der ute, som venter på å bli skrapt frem av sin fremtidige eier.

På digital BilFlax er Veronica Trude Heggelund Vrålstad andremann til å sikre seg en Volvo XC40.

Seks kjappe fakta om Volvo XC40

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om bilen:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Ny Volvo i sommerferien?

Årets BilFlax-lodd er sluppet løs og befinner seg rundt om i Norge. I butikker, kiosker og bensinstasjoner landet rundt ligger det ferske lodd som venter på å bli skrapet. Har du skikkelig flaks kan det være deg som ender opp med en helt ny Volvo XC40 .

Lykke til!

Vinnersjanse toppremie BilFlax er: 1:160 020. (Les mer om vinnersjanse i Flax og forskjellen mellom fysiske og digitale lodd i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler