flaxvinnerhistorie

Vidar så Flax-Volvoen, sa "den skal jeg vinne", og vant!

Da Vidar så Flax-bilen nølte han ikke. På et av loddene han kjøpte lyste tre Volvoer opp. Nå kan traktoren parkeres en stund. 

FLAX: Vidar Guggedal vant den første av årets Flax-biler og kan dermed kjøre Volvo XC60 T8 AWD, R-design ladbar hybrid, en noe frekkere skyss enn traktoren i bakgrunnen.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:13. april 2018Endret:2. januar 2023

- Faren min kom bak meg i køen på Amanda-senteret i Haugesund, der Volvoen sto utstilt. Han ville også kjøpe lodd på bilen, men jeg sto før ham og sa at det kunne han bare glemme, for den bilen, den var min. 

- Damen bak kassa lo så hun nesten slo knute på seg. Hun sa at det var ingenting å slåss om, for det var ennå syv biler å vinne på fysiske lodd, sier BilFlax-vinner Vidar Guggedal fra Suldal.

Så en Volvo - kjøpte BilFlax-lodd

- Jeg så at det sto utstilt en Volvo på kiosken i Amanda-senteret. Selv om jeg bare kjøper Flaxlodd iblant så jeg bilen og sa at den kunne jeg tenkt meg å vinne. Jeg kjøpte ti lodd som lå i skuffen noen dager.

- Jeg tok også bilde av den utstilte bilen og av loddene før jeg skrapte dem. Jeg viste dem til en kollega og sa "Her er toppremien - gevinsten min", hvorpå han spurte om jeg tullet med ham.
- Jeg har bare kjøpt lodd, forklarte jeg, men samme kveld skrapte sønnen min og jeg de ti loddene. Plutselig sa han at "her er det forsyne meg tre like tror jeg". Dermed gikk det troll i ord, sier han og ler godt.

Volvo er favorittbilen

- Jeg er litt bilinteressert, og det er faktisk Volvo som er favorittbilen. Det er en sikker og god bil. Faren min hadde Volvoer så jeg er godt kjent med dem. Økonomien har gjort at jeg ikke kjøpte Volvo så langt, sier Vidar, som helt uventet ble Volvo-eier etter å ha kjøpt ti BilFlax-lodd på innskytelse.

Har oftest kjøpt Flax-lodd som presang

- Jeg har ikke hatt så veldig mye hell i spill tidligere. Kona mi vant en fem-seks tusen hos Norsk Tipping for 20 år siden. Vi spiller ikke mye, men det blir et Flax-lodd innimellom i tillegg til at vi leverer ei fast Lotto-rekke.

- Det er lenge siden jeg kjøpte Flax-lodd til meg selv før jeg vant Volvoen, men vi har kjøpt mange Flaxlodd som presanger. Det er en veldig fin presang å gi, både til ungdommer og til de litt oppe i årene som har alt, sier mannen som er glad i å reise på biltur.

- Jeg liker å kjøre rundt og se meg omkring når jeg har tid, sier den heldige suldølen som altså vant en splitter ny Volvo XC60 T8 AWD ladbar hybrid i BilFlax.

Vi gratulerer!

BilFlax-bilen 2018

Volvo XC60 T8 AWD, R-design er en SUV for opp til fem personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler. 

XC60 T8 er også miljøvennlig i egenskap av å være en ladbar hybrid.

Du kan kjøre på elmotor, eller du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene 2 x elmotor og forbrenningsmotoren, eller alle tre kraftkilder samtidig. Da får du med ett cirka 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig i årets Flaxbil.

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er nå syv biler igjen i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes er "uendelig".

BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler