flaxvinnerhistorie

Michael (29) vant BMW X5: - Til sommeren blir det bilferie!

Etter én uke bak rattet i BilFlax-premien BMW X5, er ikke Michael Christoffer Johansen i tvil om hvem i kompisgjengen som har finest bil. 

GLIS: Både bil og bileier hadde brede glis under den første kjøreturen.Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerForfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:25. april 2021Endret:2. januar 2023

Fredag 30. april kunne en svært forventningsfull BilFlax-vinner ta bilen til Bilia Skøyen for å hente ut premien han vant uka før: En splitter ny BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid. 

Under seansen smilte Oslo-gutten fra øre til øre. Etter en uke som BMW-eier, er smilet fortsatt like stort. 

Langtur

- Det er jo en fantastisk bil å kjøre. Jeg er veldig fornøyd, forteller Michael Christoffer Johansen. 

- Jeg har hatt med noen kompiser på kjøretur, de liker den også veldig godt, og er glad på mine vegne. Nå har jeg finere bil enn de fleste jeg kjenner, sier han med glimt i øyet. 

Det er liten tvil om hvilke planer Johansen har for sommeren.

- Det blir nok bilferie til sommeren. Jeg gleder meg til å ta den ut på langtur, sier den ferieklare BilFlax-vinneren.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Varmt under dyna 

Det var natt til fredag 23. april at 29-åringen skrapte fram tre BMW-symboler på mobilen.

- Det var så varmt under dyna at jeg ikke fikk sove. Jeg skrapte et par lodd på mobilen og plutselig dukket det opp tre bil-symboler. Jeg ble litt forskrekket og prøvde å vekke kjæresten for å fortelle det, men hun ble mest irritert over at jeg vekket henne, forteller han lattermildt.

Én uke etter at BilFlax-toppremien var et faktum, sto altså bilen leveringsklar. For den bilinteresserte vinneren, som helst ville satt seg bak rattet dagen etter, var opplevelsen stor.

- En fantastisk bil, gjentar han. 

Les mer om årets vinnerbil her

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 7. mai har ingen vunnet toppremie, slik at åtte biler fortsatt gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:312 525. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler