flaxvinnerhistorie

BilFlax-vinner: - Jeg trodde det var en spøk

En kvinne i 40-årene fra Tromsø trodde knapt det hun så da det ene etter det andre bilsymbolet dukket opp på mobilskjermen.  

BILEN: Dette er vinnerbilen i årets BilFlax, en BMW X5 xDRIVE45e.Sverre Houmb/Norsk Tipping Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:31. juli 2020Endret:2. januar 2023

Snart kan en kvinne i 40-årene fra Tromsø cruise rundt i en splitter ny BMW X5, etter at hun skrapte frem tre bilsymboler på BilFlax. 

På kvelden torsdag 30. juli kjøpte kvinnen loddet.

Her kan du også teste BilFlax-lykken

- Jeg hadde noen kroner på spillekontoen, så jeg testet et BilFlax-lodd. Da jeg så at det plutselig var tre symboler på skjermen fikk jeg frysninger, sier kvinnen om opplevelsen.

Ekstra overrasket

Kvinnen kan fortelle at sjokket ble ekstra stort. 

- Jeg har nesten ikke fått sovet noe i natt, jeg har tenkt at dette ikke kunne være sant. Jeg bruker ikke å ha særlig flaks på sånne ting, så jeg ble nok litt ekstra sjokkert og overrasket, sier den lykkelige vinneren.

VI gratulerer den heldige vinneren!

LES OGSÅ: Skrap frem utstyrspekkede BMW X5 med BilFlax

Er du den neste BilFlax-vinneren?

Ønsker du deg en splitter ny BMW X5 xDRIVE45e plug-in hybrid? Drømmen kan gå i oppfyllelse dersom du skraper frem tre like BMW-symboler. Du finner årets BilFlax-lodd i Norsk Tipping sin app og du kan selvsagt kjøpe lodd i kiosk eller butikk. 

Årets BilFlax-lodd finner du her.

Lykke til!

Vil du vite mer om årets BilFlax-bil? Les mer om BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID her.

  • Det er pr 03.07.2020 seks biler i toppremie på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak.

Vinnersannsynlighet BilFlax er  1: 312 525

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler