flaxvinnerhistorie

Ny BilFlax-BMW til Sørlandet

Årets tredje BilFlax-BMW er skrapt fram, og den ble vunnet på Sørlandet.

PREMIE: Dette er BMW-en som er årets premie i BilFlax.Sverre Houmb/Norsk Tipping Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:5. juni 2020Endret:2. januar 2023

Den første BMW-en ble vunnet på eFlax av en mann fra Nordre Land. Deretter skrapte en mann fra Agder fram en bil på et papirlodd, og det samme gjorde en annen sørlending torsdag 4. juni.

Skrap BilFlax her

- Det er jo sånt en aldri tror skjer, men plutselig var det tre bil-merker foran meg. Helt utrolig, og veldig moro. Jeg er kjempefornøyd, sa sørlendingen.

Årets BilFlax-bil er en BMW X5 xDrive45e. Les også: BilFlax 2020 - alt om vinnerbilen

Vinneren ønsker å være anonym.

Digitalt eller papir

BilFlax kan du skrape digitalt - eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. 

  • Det er pr 05.06.2020 seks biler i toppremie på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak

BilFlax 2020 koster 25 kroner.

Skrap BilFlax her

Vinnerbiler registreres på vinners navn inkludert IF Fri Start forsikring den første måneden, deretter velger  vinneren forsikringsselskap selv basert på sine kontakter. Leveres med originale vinterhjul med eller uten pigg. 

Vinnersannsynlighet BilFlax er : 1: 312 525 

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler