flaxvinnerhistorie

BilFlax: Bil nummer tre er tatt – fem gjenstår

To måneder har gått uten at noen har klart å skrape seg frem til en splitter ny BMW iX xDrive 40 på fysisk BilFlax. Torsdag 15. september kunne imidlertid en mann fra Dokka i Innlandet juble etter at han ble årets tredje vinner på fysisk BilFlax.

FLERE MULIGHETER: Fem av åtte leveringsklare premier gjenstår på de fysiske BilFlax-loddene, så det er fortsatt muligheter for å vinne en splitter ny BMW iX xDrive 40.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:15. september 2022Endret:3. januar 2023

Ikke siden juli har vi fått en vinner på fysisk BilFlax. 15. september skjedde det endelig igjen da en mann fra Dokka i Nordre Land (Innlandet) skrapte frem tre BMW-symboler og en splitter ny BMW iX xDrive 40. Mannen ble da vinner nummer tre på fysisk BilFlax, og det gjenstår med det fem premiebiler i fysisk handel.

Vinner-loddet hadde han kjøpt hos Extra Dokka kvelden før.

– Ikke gått opp for meg enda

Da Norsk Tipping kontaktet mannen samme dag for å bekrefte den hyggelige nyheten, var det en blid nordrelending som svarte.

– Jeg kjøpte to lodd på butikken i går og skrapte dem dagen etter. På det ene loddet var det to BMW-logoer og på det andre loddet var det tre BMW-logoer, ler den nybakte BilFlax-vinneren.

– Det har ikke helt gått opp for meg enda. Jeg er helt i ekstase, forteller han glad.

– Dette var utrolig artig, avslutter nordrelendingen.

Norsk Tipping gratulerer!

Fem biler igjen

Dette var altså årets tredje BilFlax-vinner på et fysisk lodd. Dermed er det fem vinnerbiler igjen. (Oppdatert 19. september).

På digital BilFlax har det gått seks biler. Den siste var en kvinne i 40-åra fra Stavanger, som kjøpte seg et lodd på mobilen da hun var ute på båttur med mannen sin en sommerkveld i starten av august.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kjenner du nybillukten?

Visste du at bilene er leveringsklare? Vinner du hovedpremien i BilFlax trenger du med andre ord nesten ikke vente før du kan sette deg inn i ditt nye glis og kjøre av gårde. I tillegg kan du se frem til dette godteriet av en utstyrsliste, som også inkluderer nybillukt:  

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Proffesional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW natural interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaatomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround System

Hvor kjøper jeg BilFlax?

BilFlax er i salg hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider og app – da med noe mindre skrapestøv (les mer om forskjellen mellom fysiske og digitale lodd nedenfor).

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 16. september har tre personer vunnet toppremie, slik at fem biler gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:250 013. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler