Skrapte seg til ny bil på båttur: – Supert for en BMW-fan!

Skrapte seg til ny bil på båttur: – Supert for en BMW-fan!

MARITIM BIL-VINNER: Vinneren trives godt i båt, men aller best bak rattet på en BMW.

Foto: Steinar Bjørnsson

Skrapte seg til ny bil på båttur: – Supert for en BMW-fan!

Ute på bøljan blå – i det som hun fra nå av vil kalle «Lykkevika» – ble bilparken fylt opp med en splitter ny BMW iX xDrive 40.

Stavanger-kvinnen i 40-åra var ute på båttur med mannen på en fin sommerkveld, da hun fikk se en Norsk Tipping-annonse på mobilen. 

– Jeg trykket meg videre, og leverte en Eurojackpot-kupong. Så tenkte jeg det kunne vært artig å prøve seg på BilFlax også, sier hun.

Maks uttelling i «Lykkevika»

Som sagt, så gjort. Og etter noen sekunder satt hun der, med en splitter ny bil foran seg – om enn i digitalt format.

– Det var uvirkelig, og jeg slet med å forstå det. Jeg sa til mannen min at jeg trodde noen hadde lurt meg. Han fikk se skjermen, og der sto det jo at jeg hadde vunnet bil, sier kvinnen til Norsk Tipping.

Området de var ved, vil fra nå av hete «Lykkevika», legger BilFlax-vinneren til.

Ved ankomst hos et vennepar, klarte de ikke å skjule nyheten om at det snart blir et nytt «glis» å se i garasjen. 

– Vi måtte bare fortelle det. Det ble en liten feiring utover kvelden.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Svoger vant også i BilFlax

Bil-interessen er absolutt til stede hos siddisen, som er klar på at det var «det riktige» bilmerket som lyste opp på mobilskjermen. Hun svarer bekreftende på at hun og de nærmeste er en BMW-familie.

– Ja, det vil jeg si. Interessen for BMW er stor, og vi har hatt flere opp gjennom årene. Nå blir det veldig spennende å se hvordan en elektrisk variant er, sier hun.

I sommer har familien vært på biltur i Danmark og Sverige, og nå håper BMW-vinneren at bilen snart står på gårdsplassen – slik at de kan dra på ny tur.

– Jeg ser for meg at det blir en weekend-tur med nybilen så snart den er på plass. 

PS! Det er for øvrig ikke første gang noen i familien vinner på BilFlax, forteller Stavanger-kvinnen. 

– For noen år siden vant mannen til min søster også en bil. Det er ganske utrolig. 

Vi er enige.

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 8. august har to spillere vunnet toppremie, og det er dermed seks biler som gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:250 013. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)
  • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)
  • Antall millionærer i 2021: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)