flaxvinnerhistorie

BilFlax: Ung mann skrapte frem ny BMW: - Føles helt merkelig

En ung mann fra Rogaland ble den sjuende vinneren av en BMW iX xDrive40 på digital BilFlax.- Jeg tenkte først at det var tull, sier han.

VINNERBILEN: Dette er toppremien i årets BilFlax, en helelektrisk BMW iX xDrive40.Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. oktober 2022Endret:3. januar 2023

En ung mann fra Rogaland ble årets syvende vinner av en en helelektrisk BMW iX xDrive40 på digital BilFlax.

Bare noen dager etter at en mann i 30-årene fra Eidsvoll skrapte frem toppremien på et fysisk lodd fikk vi igjen en vinner på digital BilFlax. 

Ventet på vinnertelefonen

– Jeg har ventet på at dere skulle ringe. humrer mannen glad når Norsk Tipping ringer tirsdag morgen.

Den unge mannen skrapte frem tre BMW-symboler på sitt digitale lodd tidlig på morgenen og brukte litt tid på å forsikre seg om at det virkelig er sant.

– Jeg var så usikker på om det var riktig, men jeg har sjekket tre ganger nå og hver gang står det at jeg har vunnet, forteller den ferske BMW-eieren og ler.

Mannen forteller at det gikk veldig fort fra han kjøpte loddet, til det var ferdig skrapet og de tre BMW-symbolene blinket mot han.

– Jeg trykte på «skrap alt» og da ble hele loddet skrapt med en gang. Det gikk veldig fort. Så ser jeg tre BMW-symboler som blinket mot meg, forteller han glad.

Til tross for at vinnerbudskapet nå er bekreftet og mannen selv er sikker på at han har vunnet, er det fortsatt litt vanskelig å forstå.

– Det føltes helt merkelig. Litt uvirkelig. Jeg forventet overhodet ikke å vinne.

– Først tenkte jeg at det var tull, men nå har det begynt å gå opp for meg at jeg faktisk har vunnet en bil på BilFlax, forteller mannen fornøyd avslutningsvis.  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tre biler igjen

Mannen fra Rogaland er den sjuende vinneren digitalt. Fem av årets BilFlax-vinnere har vunnet på et fysisk lodd. Dermed er det tre vinnerbiler igjen i fysisk handel. (Oppdatert 27. oktober).

Kjenner du nybillukten?

Visste du at bilene er leveringsklare? Vinner du hovedpremien i BilFlax trenger du med andre ord nesten ikke vente før du kan sette deg inn i ditt nye glis og kjøre av gårde. I tillegg kan du se frem til dette godteriet av en utstyrsliste, som også inkluderer nybillukt:  

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Professional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW Natural Interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaautomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround System

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 27. oktober har fem vunnet toppremie, slik at tre biler gjenstår. 

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Hvor kjøper jeg BilFlax?

BilFlax er i salg hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider og app – da med noe mindre skrapestøv.

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:250 013. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler