flaxvinnerhistorie

BilFlax: Satt i bilen og spiste - skrapte frem ny BMW IX

En mann i 30-årene fra Eidsvoll i Viken ble årets femte vinner på fysisk BilFlax. Vinnerbilen skrapte han frem mens han satt i bilen og koste seg med en bagett.

FLERE MULIGHETER: Tre av åtte leveringsklare premier gjenstår fortsatt på de fysiske BilFlax-loddene. Dermed er det fortsatt muligheter for å vinne en splitter ny BMW iX xDrive 40.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:21. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Så langt i høst har en mann fra Dokka i Innlandet og en mann fra Sør-Aurdal i Innlandet skrapt seg frem til hver sin toppremie på fysisk BilFlax og hver sin splitter nye BMW iX xDrive40. Nylig kunne nok en Flax-skraper føye seg inn i den rekka.

En mann i 30-årene fra Eidsvoll i Viken er den femte i år, og den tredje som i løpet av høsten har skrapt frem toppremien på et fysisk lodd og kan glede seg over å være eier av en splitter ny og helelektrisk BMW iX xDrive40.

Vinnerloddet kjøpte han hos Extra Bjerke på Romerike.

Skikkelig «Flax»

Det er en meget blid eidsvolling som svarer når Telefonen fra Hamar ringer for å gratulere.

– Det var skikkelig «Flax» dette her, ler han glad.

Mannen er ikke spesielt opptatt av bil, men synes selvsagt det var både gøy og spennende å skrape frem tre BMW-symboler og toppremien.

– Det er veldig bra. Det er en sånn én gang i livet-opplevelse, så det er utrolig moro, stråler mannen glad. 

Mannen forteller at han satt i sin egen bil da han fant frem loddet og bestemte seg for å skrape det.

– Jeg satt i bilen og spiste bagett, også bestemte jeg meg for å skrape loddet. Så skraper jeg altså frem tre BMW-symboler. Helt utrolig. Helt fantastisk, sier han.

Norsk Tipping gratulerer!

Tre biler igjen

Mannen fra Eidsvoll var altså årets femte BilFlax-vinner på et fysisk lodd. Dermed er det tre vinnerbiler igjen. (Oppdatert 25. oktober).

På digital BilFlax har det gått seks biler. Den siste var en kvinne i 40-åra fra Stavanger, som kjøpte seg et lodd på mobilen da hun var ute på båttur med mannen sin en sommerkveld i starten av august.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kjenner du nybillukten?

Visste du at bilene er leveringsklare? Vinner du hovedpremien i BilFlax trenger du med andre ord nesten ikke vente før du kan sette deg inn i ditt nye glis og kjøre av gårde. I tillegg kan du se frem til dette godteriet av en utstyrsliste, som også inkluderer nybillukt:  

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Proffesional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW natural interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaatomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround System

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 25. oktober har fem vunnet toppremie, slik at tre biler gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:250 013. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler