flaxvinnerhistorie

Ønsket seg ladbar hybrid - vant i BilFlax

Trønderen hadde lenge ønsket seg en ladbar hybrid, og plutselig gikk drømmen i oppfyllelse. 

FLAX: En kar fra Trøndelag hadde egentlig ReiseFlax som favorittlodd, men skrapte BilFlax og fikk nybegynnerflaks.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:30. juli 2018Endret:2. januar 2023

- Gratulerer med å ha vunnet en Volvo XC60 T8 AWD R-design ladbar hybrid!

- Takk, det var veldig hyggelig. Det er ikke ofte jeg har skrapt BilFlax så dette var nok ren nybegynnerflaks, sier trønderen i femtiårene som skrapte Flax på desktop hjemme i stua. 

- Jeg har eid en Volvo tidligere og har også ønsket meg ladbar hybrid, så dette var perfekt. Jeg bor og jobber i Trondheim og det er fint med de miljømessige fordelene dette gir med å kunne kjøre rent, sier trønderen. 

Superbil

Volvo XC60 T8 AWD, R-design er en SUV for opp til fem personer, spekket med avansert føreropplevelse, lyd, navigasjon, sportslig og sofistikert interiør, fra en produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler. 

XC60 T8 er også miljøvennlig i egenskap av å være en ladbar hybrid.

Du kan kjøre på elmotor, eller du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene 2 x elmotor og forbrenningsmotoren, eller alle tre kraftkilder samtidig og da har du i årets Flaxbil ca 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig.

Fem biler søker nye eiere

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær.

Det er fem biler igjen i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes er "uendelig".

BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler