flaxvinnerhistorie

Gjemte bort loddet i bilen i fire uker - skrapte frem ny BMW

En kvinne i 50-årene fra Møre og Romsdal ble årets andre vinner på fysisk BilFlax. Vinnerloddet hadde hun hatt liggende i bilen sin i én måned.

VINNERBILEN: Dette er toppremien i årets BilFlax, en helelektrisk BMW iX xDrive40.Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:11. juli 2022Endret:3. januar 2023

- Er det Norsk Tipping som ringer? spør den ferske BilFlax-vinneren glad da vi ringer for å gratulere. 

Kvinnen i 50-årene er sommerens andre toppremievinner på et fysisk lodd - og kan glede seg over å være eier av en helelektrisk BMW iX xDrive40.

- Det er helt uvirkelig. Det har ikke gått opp for meg enda, ler den ferske vinneren.

Vinnerloddet lå i bilen i en måned

Kvinnen forteller at hun var på biltur med mannen sin i helgen i deres gamle dieselbil, da hun kom på at hun hadde et Bilflax-lodd liggende.

- Loddet hadde ligget i bilen i én måned. Jeg kom jeg på det, og tenkte at vi kunne skrape det nå. Så skrapte vi frem tre BMW-symboler og en ny bil. Jeg og mannen min satt bare i bilen og gliste, forteller hun glad.

Hun synes selvsagt det var stas å vinne en så flott bil og sier det fortsatt føles rart.

- Det er helt rart. Tenk å ha så flaks å skrape frem en bil, sier kvinnen som også innrømmer at det ble lite søvn i etterkant.

- Det blir mer og mer vanlig med el-bil og stadig flere som bytter til det, så det passer jo veldig bra å vinne en helelektrisk ny bil nå, småler den ferske bil-vinneren som gleder seg til å teste sin nye BMW.

Det er heller ingen hvilken som helst ny bil kvinnen fra Møre og Romsdal kan se frem til å sette seg inn i heller. Den helelektriske BMW iX xDrive40 innehar en rimelig flott utstyrsliste, som du kan ta en nærmere titt på litt lenger ned i artikkelen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Seks biler igjen

Dette var altså årets andre BilFlax-vinner på et fysisk lodd. Dermed er det seks vinnerbiler igjen. (Oppdatert 11. juli).

På digital BilFlax har det gått fire biler.Den siste var en kvinne i 20-åra fra Hadeland, som kjøpte seg lodd på mobilen mens hun satt og ventet på samboeren i sin gamle bil.   

Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 11. juli har to vunnet toppremie, slik at 6 biler gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Kjenner du nybillukten?

Visste du at bilene er leveringsklare? Vinner du hovedpremien i BilFlax trenger du med andre ord nesten ikke vente før du kan sette deg inn i ditt nye glis og kjøre av gårde. I tillegg kan du se frem til dette godteriet av en utstyrsliste, som også inkluderer nybillukt:  

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Proffesional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW natural interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaatomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround System

Hvor kjøper jeg BilFlax?

BilFlax er i salg hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider og app – da med noe mindre skrapestøv (les mer om forskjellen mellom fysiske og digitale lodd nedenfor).

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 11. juli har to vunnet toppremie, slik at 6 biler gjenstår. 

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:250 013. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler