flaxvinnerhistorie

Vant BMW X5 dagen etter julaften: - Uvirkelig

- Det var surrealistisk da det tredje BMW-symbolet dukket opp, forteller mannen fra Fyllingsdalen, som 1. juledag skrapte seg frem til en splitter ny BMW X5.

BILFLAX: Dette er vinnerbilen BMW X5 xDRIVE 45e Plug-in Hybrid.BMW
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:27. desember 2020Endret:2. januar 2023

Dagen etter julaften kjøpte mannen, som ønsker å være anonym, et digitalt BilFlax-lodd på mobilen. Det endte med en ny bil i forsinket julegave.

BilFlax finner man her.

Spennende skraping

Mannen fra Fyllingsdalen i Bergen beskrev skrapeprosessen med stor innlevelse da Norsk Tipping var i kontakt med ham.

- Det var en veldig spennende og nervepirrende opplevelse. Jeg startet med å skrape frem to BMW-symboler. Deretter fortsatte ulike premiebeløp å komme frem, men på den siste skrapet jeg jammen meg frem det tredje BMW-symbolet. Det var en surrealistisk opplevelse, sier han og ler.

Den heldige vinneren forteller at han kjøper et Flax-lodd i ny og ne, og ender ofte opp med et BilFlax-lodd.

- Jeg syns BilFlax-loddet er blant de mest spennende, så det er som regel det jeg går for. Men at jeg skulle ende med å være en av de heldige som vinner hadde jeg aldri trodd, sier han. 

Les også:Nå kan Ingunn oppdragere "Lille Rosin" med denne BMW-en

Bilinteressert

Den nybakte BMWX5-eieren kaller seg selv for normalt bilinteressert og gleder seg over premien han nå har vunnet.

- Det føles ekstraordinært å plutselig eie en slik bil. Jeg har allerede en bil jeg bruker, men drømmen har jo alltid vært der. Tusen takk, avslutter han, og legger til at det blir en ekstra feiring i romjulen. 

Norsk Tipping gratulerer.

BilFlax finner man her.

BilFlax kan skrapes digitalt eller som fysisk lodd (kjøpt hos kommisjonær/i butikk).

Det er pr 22.10.2020 to biler igjen å vinne på de fysiske loddene.
De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak.

Vinnersjanse BilFlax er : 1: 312 525

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler