flaxvinnerhistorie

BilFlax: Første bilen er vunnet

Det tok sin tid, men på tirsdag gikk den første vinnerbilen på fysisk BilFlax. Det betyr at det nå er sju biler igjen der ute ... Hvem skraper frem den neste?

BILGLEDE: Kvinnen fra Østre Toten kan se frem til fine turer i sin splitter nye BMW iX xDrive40 (På bildet: innholdsprodusent Line Troller).Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:28. juni 2022Endret:3. januar 2023

Vi har ventet lenge – og i det som i BilFlax-verden føles som en liten evighet, men nå skjedde det altså. Endelig fikk vi den første vinneren på det fysiske BilFlax-loddet.

En kvinne fra Østre Toten skrapte tirsdag 28. juni frem tre BMW-symboler på et av to lodd hun hadde kjøpt hos YX Reinsvoll.

– Jøss, skjer dette?

Da Norsk Tipping kontaktet henne samme dag for å bekrefte den hyggelige nyheten, var det god stemning i andre enden, og forståelig nok var det litt vanskelig å ta inn over seg alt på så kort tid.

– Jeg skrapte frem bilen sånn ved 10-tida i dag tidlig. Det var litt rart og uvirkelig, og jeg tenkte «Jøss, skjer dette? Stemmer det at det er tre symboler her?», ler den nye bileieren, som var rask med å levere inn vinner-loddet.

Den rykende ferske BMW-en kunne nesten ikke kommet på et bedre tidspunkt, forteller vinneren, som ønsker å være anonym:

– Jeg har nettopp fått beskjed om at jeg har en bil jeg ikke kan reparere, så det er litt stas at jeg faktisk har vunnet en ny bil, da. 

Det er ingen hvilken som helst ny bil den glade totningen kan se frem til å sette seg inn i heller. Den helelektriske BMW iX xDrive40 innehar en rimelig flott utstyrsliste, som du kan ta en nærmere titt på litt lenger ned i artikkelen.  

Norsk Tipping gratulerer årets første bilvinner på fysisk BilFlax! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Sju biler igjen

Før tirsdag morgen var det altså ingen som hadde stukket av med en BMW på det fysiske BilFlax-loddet, som har tilsammen åtte vinnerbiler når det blir sluppet. Nå fikk vi årets aller første vinner, og dermed er det per dags dato sju vinnerbiler igjen der ute et sted mellom land og strand og fjord og fjell. 

Selv om vi nå fikk vår første vinner på det fysiske BilFlax-loddet har det allerede gått tilsammen fire biler på digital BilFlax. Den siste var en kvinne i 20-åra fra Hadeland, som kjøpte seg lodd på mobilen mens hun satt og ventet på samboeren i ... ja, sin gamle bil.   

- Nei, jeg fikk så sjokk at jeg ble helt stille, fortale hun da Norsk Tipping snakket med henne. 

Også hun var svært godt fornøyd med å snart ha et nytt BMW-glis:

- Bilen kommer absolutt godt med. Vi har vært og sett på ny bil og har faktisk sett på denne typen. Jeg er ikke så spesielt bilinteressert, det er det samboeren min som er. Men jeg har lest litt om bilen og sett bilder av den etter jeg vant, og bilen ser veldig fin ut, avsluttet den unge BilFlax-vinneren.

Nederst i artikkelen kan du lese mer om forskjellen mellom fysisk og digital BilFlax.

Kjenner du nybillukten?

Visste du at bilene er leveringsklare? Vinner du hovedpremien i BilFlax trenger du med andre ord nesten ikke vente før du kan sette deg inn i ditt nye glis og kjøre av gårde. I tillegg kan du se frem til dette godteriet av en utstyrsliste, som også inkluderer nybillukt:  

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Proffesional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW natural interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaatomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround System

For å nevne noe ...

Hvor kjøper jeg BilFlax?

BilFlax er i salg hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider og app – da med noe mindre skrapestøv (les mer om forskjellen mellom fysiske og digitale lodd nedenfor).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler