extravinnerhistorie

Høy puls for Extra-kandidaten

En kvinne fra Ulstein fikk en uventet telefon tirsdag ettermiddag da hun ble trukket ut som Extra-kandidat – noe som også ga fysiske utslag ...

EXTRA: En kvinne fra Ulstein ble tirsdagens Extra-kandidat.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. mai 2024Endret:16. mai 2024

Hver tirsdag trekker vi ut en Extra-kandidat blant alle som har spilt Extra innen spillefristen. Denne gangen var det en kvinne fra Ulstein i Møre og Romsdal som fikk tittelen.

Som Extra-kandidat var kvinnen allerede sikret en inngangspremie på 378 695 kroner, uansett hvordan det gikk under tv-trekningen. Bar det helt til topps kunne hun glede seg over 2 millioner kroner inn på bankkontoen.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Uventet telefon

Kvinnen fra Ulstein var hos en kompis da vi slo på tråden.

– Kødder du? Så gøy, utbryter kvinnen etterfulgt av latter.

Planen hennes var å dra hjem etter hvert, men hun ønsket å se tv-trekningen sammen med kompisen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Pulsen min har vært høy

Det ble dessverre ingen klatring oppover premiestigen, da ingen av de tilfeldig trukne tallene var på ullsteinskvinnens spillebrett. Men tross i at hun ble stående på inngangspremien var det en godt fornøyd Extra-vinner som svarte da vi ringte tilbake etter trekning.

– Pulsen min har vært høy i en times tid nå. Det er god stemning her. Det blir nok en liten feiring. Det er varmt og fint her også, avslutter den glade vinneren.

Vinnerkupongen kjøpte hun via appen.

Extra
14. mai 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Flere Extra-fine premier

Det var ikke bare Extra-kandidaten som sikret seg en ekstra slant denne Extra-trekningen. Faktisk var det over 37 000 vinnere som vant både små og store premier tirsdag 14. mai – blant andre disse:

Første bilde

En kvinne i 60-åra fra Namsos i Trøndelag fikk første bilde. Hun sikret seg dermed 53 890 kroner. Kupongen kjøpte hun via mobil.

Første ramme

En kvinne i 20-åra fra Malvik i Trøndelag fikk tirsdagens første ramme, og vant nøyaktig 89 820 kroner. Kupongen kjøpte hun via appen.

Første brett

To kvinner fikk første brett. De dro dermed i havn tirsdagens nest høyeste Extra-premier på 125 745 kroner hver:

  • Kvinne i 70-åra fra Sarpsborg i Østfold. Hun kjøpte kupongen via app.

  • Kvinne i 50-åra fra Verdal i Trøndelag. Hun kjøpte også kupongen via app.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi med 20 vinnere som fikk en premie på 5 000 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens Extra-vinnere!

2 mill. i potten

Tirsdag 21. mai sparker vi i gang månedens tredje Extra-trekning. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – så her blir det sjeldent kjedelig.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler