flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær - feiret med biffsnadder

En mann fra Viken vant toppremien i MillionFlax. Han og kona feiret premien med biffsnadder fra en lokal takeaway-restaurant.

HELDIG: En mann skrapte inn 1 million kroner på MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. mai 2020Endret:2. januar 2023

Mannen, som er fra tidligere Østfold fylke i Viken, kjøpte to lodd og reiste hjem for å skrape loddene sammen med kona.

Her kan du kjøpe Flax digitalt

Mannen vant 1 million på sitt lodd, men holdt seg såpass rolig at kona til slutt reagerte.

Les mer: Nå kan du abonnere på flere spill

- Jeg tenkte ikke så mye da jeg så jeg vant. Jeg måtte bare sjekke over loddet flere ganger, så jeg visste at det stemte, forteller mannen.

Skrap Flax her.

- Jeg tok det ganske med ro da jeg så jeg hadde vunnet 1 million kroner. Kona ble nesten gæærn på meg fordi jeg ikke jubla. Selv jublet hun høyt, hun hylte ut, forteller mannen.

God middag

Han sier det ble en aldri så liten feiring etter at han var blitt millionær.

Les mer: Nå kan du betale Lotto-kupongen med Vipps

- Å ja, da ble det feiring. Kona og jeg dro kjøpte oss biffsnadder på en takeaway-restaurant, sier mannen.

Han sier han skal bruke noe av gevinsten til å nedbetale lån. Resten skal han sette i banken.

Skrap Flax her.

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

 

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler