flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær: Feiret med digitalkonsert

På to dager ble to personer millionærer med MillionFlax - men ingen av de trodde på det.

HJEMME: Mannen fra Oslo feiret millionpremien med digitalkonsert.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenForfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:25. mars 2020Endret:2. januar 2023

Tirsdag 24. mars skrapte en kvinne fra Oslo frem 1 million kroner med MillionFlax. To dager etter, torsdag 26. mars, var det en mann fra Oslo som kunne juble. Han vant også 1 million kroner.

Skrap MillionFlax på mobil du også! 

Ble bonus-millionær

Mannen fra Oslo bestemte seg for å kjøpe to MillionFlax-lodd. På første lodd vant han 50 kroner, men på andre loddet var den første følelsen skuffelse. Det var nemlig ingen premie på hovedfeltet, men på bonusfeltet dukket det opp tre like millionsymbol.

- Jeg trodde ikke på det. Heldigvis fikk jeg tatt et skjermbilde, deretter tok jeg kontakt med kundeservice omgående. Da fikk jeg bekreftet at jeg hadde blitt millionær, sier mannen og ler.

Han bestemte seg for å dele den gode nyheten ved å sende skjermbildet av premien til familie og venner. Heller ikke de trodde på han til å begynne med, men etterhvert kom gratulasjonene. Heldigvis kunne mannen feire premien med flere, selv om situasjonen er som den er.

- Det ble digitalkonsert, potetgull og vin torsdag kveld. Det ble en veldig fin feiring, sier den fornøyde vinneren.

Nå drømmer han om en liten båt han kan bruke i Oslofjorden og krysser fingrene for at det kan skje til sommeren.

Kvinne fra Oslo vant 1 million

Det var en heldig kvinne fra Oslo som skrapte seg til millionær tirsdag 24.mars.

Kvinnen fra Oslo kjøpte også to MillionFlax digitalt. På det første loddet var det ingen like symboler, men på lodd nummer to ble drømmen virkelig. Tre like million-symboler lyste opp og kvinnen ble brått millioner. 

- Tusen takk for at dere ringer. Nå fikk jeg bekreftet at det faktisk er sant, sier den nybakte millionæren onsdag formiddag.

For til tross for at kvinnen skrapte Millionflax-loddet på nett, dobbeltsjekket summen og fikk opp vinnerbeskjeden trodde hun fortsatt ikke helt på det. Det var først etter Norsk Tipping ringte fra vinnernummeret 625 60 000 og bekreftet både sum og informasjon at kvinnen slapp jubelen løs. 

Vi gratulerer de ferske millionærene i Oslo!

Drømmer du også om å bli millionær?

Ønsker du en liten pause, litt spenning og muligheten til å bli millionær?

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! 

Skrap MillionFlax på mobil her!

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler