flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær i sofakroken: - Ikke til å tru!

En rolig søndag morgen ble brått snudd på hodet da tre like millionsymboler lyste opp på mobilskjermen.

FLAX: Tre like millionsymboler gjorde søndagen til alt annet enn en vanlig søndag.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:23. februar 2021Endret:2. januar 2023

En kvinne fra Lørenskog «sløvet» i sofaen søndag morgen, og bestemte seg for å skrape MillionFlax på mobilen. Da tre millionsymboler lyste opp på skjermen hennes, kviknet hun til og det ble alt annet enn en sløv morgen.

Ektemannen måtte dobbeltsjekke loddet

- Det skal ikke være mulig! På lodd nummer to ble det fulltreff. Der sto det at jeg hadde vunnet 1 million kroner. Jeg trodde med en gang at det var en feil og måtte vise det til mannen min.

Mannen kikket på mobilskjermen, og med store øyne kunne han bekrefte at han så det samme som kona. Hun hadde blitt MillionFlax-millionær.

- Det har ikke gått opp for meg enda. Tenk å ha så flaks, sier kvinnen og legger til at hun fortsatt er skjelven i kroppen.

Selv om det fortsatt føles uvirkelig for Flax-vinneren, kan hun fortelle om planene for den overraskende gevinsten.

- Premien skal nytes! Vi skal reise når det blir mulig igjen og dele med familien, sier en blid og nybakt millionær.

Vi gratulerer til vinneren!

Hva bruker man 1 million kroner på?

Det er mange drømmer som kan realiseres dersom man skraper frem 1 million kroner. De aller fleste som vinner toppremier, trenger tid til å fordøye det hele før de kan si noe konkret om hva pengene skal gå til. Da vi tok turen ut på gaten for å høre med folket tidligere i år, hadde de både store og små drømmer. 

MillionFlax kan man skrape både fysisk og digitalt. Fysiske lodd finner man i kiosk eller butikk, mens digitale lodd kan skrapes her.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler