flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionærer på bittelille julaften

Ikke én, men to heldige MillionFlax-vinnere kunne glede seg over 1 million kroner like før jul.

ÉN MILL. I FØRJULSGAVE: Overraskelsen ble stor for de to Flax-spillerne som skrapte frem 1 million kroner hver 22. desember.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:23. desember 2021Endret:3. januar 2023

To heldige spillere hadde flaxen på sin side 22. desember. En kvinne i 20-årene fra Randaberg og en mann i 50-årene fra Molde endte begge opp med hver sin million etter å ha skrapt frem de tre symbolene som gjelder da de kjøpte MillionFlax.

Fikk Flax-lodd til overs - vant 1 million

Ny-millionæren fra Randaberg forteller at hun hadde kjøpt Flax-lodd for å putte de i årets julegaver 

– Jeg fikk ett til overs som jeg skrapte selv, og der var det visst premie, sier hun.

– Det var en kjekk førjulsgave, kan man si.

Den heldige vinneren sier hun trolig kommer til å sette premien på sparekonto. Som hun selv sier:

– Det er nok best å bruke den på noe fornuftig.

Loddet ble solgt hos Coop Mega Brueland.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Vekslet inn Flax-loddene, vant toppremie

Vinneren fra Molde hadde allerede ringt kundeservice på Norsk Tipping for å sjekke om det kunne stemme at det virkelig hadde blitt milliongevinst på MillionFlax-loddet han hadde kjøpt.

– Vi vekslet inn et par lodd vi allerede hadde skrapt fram noen mindre premier på, og så endte vi altså opp med toppremien Dette var veldig overraskende, men helt fantastisk. Nå er det nok noe gjeld som skal betales, sier moldenseren fornøyd.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler