nabolagetvinnerhistoriefremside

Ble Nabolaget-millionær midt i lamminga

En 48 år gammel kvinne fra Rubbestadneset hadde tankene helt andre steder da hun plutselig fikk Telefonen fra Hamar ...

SMÅ LAM – STOR PREMIE: Fredagens Nabolaget-millionær fikk seg litt av en overraskelse midt i lamminga.Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. mars 2024Endret:17. mars 2024

Fredag 15. mars havnet Nabolagets geotag på en adresse i Rubbestadneset i Bømlo kommune i Vestland. Eieren av adressen – en 48 år gammel kvinne – var i full sving med helt andre ting da hun fikk en uventet telefon fra Hamar.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Nå bobler det inne i meg

– Jeg er ute i fjøset med sauene. Vi er midt i lamminga nå, forklarer hun før Norsk Tipping endelig avslører millionbudskapet. Da blir det brått stille i den andre enden før 48-åringen til slutt stotrer frem:

– Oi! Tusen takk ... Jeg er helt sjokkert her. Tuller du?

Etter å ha blitt forsikret om at premien var reell, bryter den ferske millionæren ut i latter.

– Jeg har ikke øvet inn noen tale i tilfelle jeg får en slik telefon. «Wow» ... Nå må jeg ringe mannen min og fortelle.

Før vestlendingen la på for å ringe mannen, som for ordens skyld var bortreist, rakk vi å stille henne spørsmålet vi antar at de fleste lurer på: «Hva skal du gjøre med premien?»

– Å, det vet jeg ikke ... Masse! Jeg skal i hvert fall betale ned litt gjeld. Nå bobler det inne i meg, avslutter den glade Nabolaget-vinneren, som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde Nabolaget-millionæren kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Rubbestadneset som kunne glede seg over premie denne kvelden. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Rubbestadneset, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

  • Mann fra Drammen i Buskerud – 100 000 kr.

  • Mann fra Klavestadhaugen i Østfold - 100 000 kr.

  • Kvinne fra Larvik i Vestfold - 100 000 k.

  • Mann fra Neslandsvatn i Telemark - 100 000 kr.

  • Kvinne fra Stange i Innlandet - 100 000 kr.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til fredag 22. mars dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler