flax

Flax-millionær (35):-Så sjokkert at jeg måtte ta skjermbilde

En 35 år gammel kvinne fra Sarpsborg skrapte seg frem til tre millioner kroner på MegaMillionFlax. - Nå blir det hus og ny bil, sier hun. 

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:5. mars 2019Endret:2. januar 2023

Hun måpte ta hun så hun var blitt millionær.

Spill Mega Million Flax her.

- Jeg var hjemme alene. Jeg ble helt sjokkert og trodde nesten ikke på det. Så jeg måtte ta skjermbilde av loddet. Jeg måtte se på det flere ganger, og til slutt gikk det opp for meg at jeg hadde vunnet, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

35-åringen sier hun alltid har hatt en drøm om å vinne i et spill.

- Dette er en drøm som kommer i oppfyllelse. Nå blir det hus, i tillegg skal jeg kjøpe meg en ny bil. Jeg er veldig takknemlig, sier hun.

Hun legger til at hun skal legge noen kroner til side også. Kanskje blir det en ferietur senere.

Mega Million Flax fås som fysisk lodd hos kommisjonær - og du kan også spille det på web, tablet og mobil. Totalt er det over 60 millioner i pengepremier.

Spill Mega Million Flax her.

(Vinnersannsynlighettoppremie er 1:500.000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler