Ble vekket av vinnertelefonen

Ble vekket av vinnertelefonen

LYKKELIG: En Steinkjer-mann kunne glede seg over 1 million kroner fredag kveld.

Foto: Colourbox.

Ble vekket av vinnertelefonen

En Steinkjer-mann lå og sov da vinnertelefonen fra Hamar slo på tråden. - Du har vunnet 1 million var beskjeden i andre enden.

Fredagens nasjonale vinner i Eurojackpot ble en mann fra Steinkjer. Han tok en lur etter en lang dag på jobben fredag da Norsk Tipping ringte.

- Nå tuller du vel? WOW! Det var veldig greit å bli vekket av den nyheten.

Mannen vant på en 5-ukers han leverte som spill i kasse hos Spar Dampsaga.

I tillegg til 1 million får han et reisegavekort med verdi 100.000 kroner. Vinneren er glad i å reise og det blir helt klart en tur til sydligere strøk.

Fredagskvelden vil nok også by på en ekstra feiring for den ferske millionvinneren.

- Jeg må nok skeie ut litt i ikveld, sier mannen i 40-åra.

Ca 290 millioner neste uke

Ingen stakk av med førstepremien i den første Eurojackpot-trekningen i oktober. Dermed vokser potten seg vesentlig større til neste uke. Da er det ca 290 millioner i potten. Andrepremiepotten er på ca 15 millioner.

Fredagens tall:

28 - 44 - 40 - 17 - 5

Stjernetall: 8 -1.

En nordmann sikret seg en av fem tredjepremier (5+0) riktige. Med fem tall riktige sikret vedkommende seg 922.160 kroner.

Gratulerer! 

Kanskje er det din tur til å bli millionær neste uke? Spill Eurojackpot her

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)