Bli kommisjonær eller lokalinnehaver for Multix og Belago

Bli kommisjonær, lokalinnehaver Multix eller lokalinnehaver Belago

Norsk Tipping
Publisert:5. september 2018Endret:2. januar 2023
Vi anbefaler at du ikke bruker Chrome som nettleser ved levering av søknaden, da det har hendt at søknaden ikke har kommet fram.
Vi arbeider med å rette feilen.

Bli kommisjonær

Kommisjonærene er Norsk Tippings ansikt utad. De skal formidle våre spill. Gjennom god markedsføring, et attraktivt spilltilbud og ansvarlige rammer skal Norsk Tipping imøtekomme kundenes krav og forventninger og skape et godt resultat for kommisjonærene og overskuddsmottakerne. Våre spill i kommisjonærkanalen er Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Extra, Nabolaget, Keno, Tipping, Langoddsen, Oddsbomben og Flax.
Kommisjonærene skal representere bransjer og miljøer som er ansvarlige og attraktive for våre spill.  De fleste kommisjonærene er i dag i bransjene dagligvare og servicehandel.

Les mer ( pdf )       Søk her

Bli lokalinnehaver for Multix eller Belago

Multix er et terminalspill fra Norsk Tipping som erstattet de gamle spilleautomatene. Disse kan plasseres ut på kiosker, bensinstasjoner, pub og restauranter. For å få Multix må man også ha et kommisjonærverv fra Norsk Tipping.

Les mer ( pdf )        Søk her

Belago er et terminalspill fra Norsk Tipping. Dette er en terminal som kun kan settes ut på plasser med godkjent bingotillatelse fra Lotteri- og stiftelses tilsynet. Det vil si at man er godkjent bingooperatør.

Les mer ( pdf )      Søk her

Relaterte artikler