Bli med på Extra-moroa og vinn 2 mill. kroner

Bli med på Extra-moroa og vinn 2 mill. kroner

EXTRA: Om du når helt til topps kan du vinne 2 Extra-millioner på tirsdag.

Foto: Adobe Stock

Bli med på Extra-moroa og vinn 2 mill. kroner

Forrige tirsdag var det en heldig kvinne fra Kristiansand som kapret godt over en halv million kroner i Extra. Uken før ble det full pott på en kvinne fra Kongsberg. Tenk om det er din tur denne tirsdagen?

Har du fått ekstra mange myggstikk i sommer? Syns du det har regnet ekstra mye? Eller har du hatt ekstra uflaks? Heldigvis finnes det myggmiddel, paraply og Extra-trekning. På den siste tirsdagen i juli kan du stikke av med 2 millioner kroner, som dekker myggnetting, regntøy og vel så det.

Vant 2 millioner kroner i en fei

Tirsdag den 14. juli var det en heldig kvinne fra Kongsberg som sikret seg toppremien på 2 millioner kroner - og det på de tre første tallene.

- Det var helt utrolig å se på. Jeg har mange ganger sett på Extra og tenkt på hvordan de som vinner store premier opplever det, og så var det plutselig min tur. Tusen, tusen takk for en hyggelig beskjed, sa kvinnen da Norsk Tipping snakket med henne etter trekningen 14. juli. 

LES OGSÅ: Tre strake treff ga 2 Extra-millioner.

Kunne du tenke deg å oppleve det samme? Spill Extra her.

16 vinnermuligheter

Dersom du leverer Extra er det ikke bare toppremien som står på spill. Da har du sikret deg hele 16 vinnermuligheter på en og samme trekning. Det vanker fine premier ved fullt bilde, ramme eller brett. Har du lyst til å gi Extra en sjanse? Da må du levere Extra innen tirsdag klokken 17:00.

Lykke til!

            

Vinnersannsynlighet Extra:

Vinnersannsynlighet for førstepremien i Extra – som tilfaller den som trekkes ut som Extra-kandidaten – er 1:360.000 per kupong. Utdypende: Vinnersannsynlighet for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er basert på antall deltakere. I Extra er det rundt 360.000 kuponger i spill hver trekning, og siden én solgt kupong trekkes ut, blir vinnersannsynligheten ca. 1:360.000 per kupong.

  • Antallpremieutbetalinger totalt i 2019: 2 249 870
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 76
  • Antall millionærer i 2019: 19
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 2 000 000 kr