flax

Nytt MillionFlax ute nå!

Nå er det nye vinnersjanser med flunkende nytt MillionFlax-lodd. Denne gangen er det ekstra mange tusenlapper som skal vinnes. 

TRE LIKE: Skraper du frem tre like symboler vinner du beløpet. Kanskje blir det en million?Jon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:12. august 2019Endret:2. januar 2023

Et nytt MillionFlax-lodd er nå på plass både på i butikkene og på nett, og om du vil være med på moroa, så byr det denne gangen på ekstra mange tusenlapper.

Men først og fremst kan du selvfølgelig bli millionær, dersom du skraper fram tre like millionsymboler.

Tidligere i år stakk en mann fra Bergen av med en million kroner etter å fått et MillionFlax av sin mor i bursdagsgave. 

- Dette var første gang jeg skrapte og jeg spiller utrolig sjelden. Jeg hadde aldri skrapt et Flax-lodd før i hele mitt liv, sa mannen da Norsk Tipping ringte for å gratulere.  Les saken her

Så, ønsker du en liten pause, inkludert spenning? Stikk innom butikken og kjøp et MillionFlax, da vel!

Loddet finnes også på nett og mobil.

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler