flax

Brukt-BilFlax! Nye vinnersjanser på BilFlax-lodd uten premie

Drømmer du om å cruise rundt i en Volvo Amazon? Kanskje du heller liker to hjul og kunne tenke deg en Nakamura elsykkel? Eller hva med en Volvo V40? Da kan Brukt-BilFlax være noe for deg!

Brukt-BilFlax: Nå kan alle BilFlax-lodd uten premie kjøpt i kiosk/butikk få en ny sjanse i Brukt-BilFax. Høres en Volvo V40 fristende ut? Kanskje elsykkel er din drøm? Eller klassikeren Volvo Amazon?Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:29. april 2019Endret:2. januar 2023

Har du skrapt BilFlax uten premie? Ble det ingen Volvo XC90 T8 Plug-in Hybrid? Fortvil ikke. 

Nå gir vi alle BilFlax-lodd uten gevinst kjøpt i kiosk/butikk en sjanse til. Nå kan du registrere ditt BilFlax-lodd her. Da omdannes det til et Brukt-BilFlax. Dermed kan drømmen om å cruise rundt i et vunnet kjøretøy leve videre. 

Vi presenterer Brukt-BilFlax!

Fra og med 29. april kan du registrere ditt BilFlax-lodd her. Da får du et Brukt-BilFlax-lodd. Det gir deg muligheten til å velge hvilken premie du ønsker å spille om. Hva ønsker du deg aller mest? En Volvo Amazon, Nakamura Elsykkel eller en Volvo V40? Valget er ditt. 

Husk å registrere ditt lodd her innen 23. mai for å skaffe deg ditt Brukt-BilFlax-lodd og gi drømmen om kjøretøy en ny sjanse.

Gjelder kun BilFlax uten gevinst kjøpt i kiosk/butikk.

Gi BilFlax-loddet enda en sjanse og drømmen om kjøretøy lever videre. Lykke til!

Har du spørsmål knyttet til Brukt-BilFlax? Ta kontakt med Kundeservice her.

Vinnersansynlighet er ulik for de ulike premiene:
Volvo Amazon 1: antall påmeldte
Volvo v40 1: antall påmeldte
Elsykkel 10: antall påmeldte

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler